Ryzlandx Megapat Katılım 4 Kasım 2015 Mesajlar 152 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS PRIME B660M-A D4 5333(O.C) i5 12400F RTX 3070 ADATA XPG Spectrix D41 TUF WD SN570 500GB Blue ASUS TUF GAMING 650B PSU Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar Geforce Experience açılmıyor. Resimdeki uzantıya girip açmayı deniyorum. Açıldığında siyah ekran olarak geliyor. Geforce Experience kullanmıyordum geç açılıyordu. Manuel olarak ekran kartının güncel driverını indirip kurdum. Ünlem işareti hala aktif. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2016
Arkadaşlar Geforce Experience açılmıyor. Resimdeki uzantıya girip açmayı deniyorum. Açıldığında siyah ekran olarak geliyor. Geforce Experience kullanmıyordum geç açılıyordu. Manuel olarak ekran kartının güncel driverını indirip kurdum. Ünlem işareti hala aktif. Ne yapmam lazım?
huseyingezer22 Hectopat Katılım 22 Eylül 2013 Mesajlar 85 Yer Edirne Daha fazla Meslek Endüstri Müh. Öğrencisi 28 Ocak 2016 #2 Geforce nin sitesinden ekran kartınızın en güncel sürücüsünü indirin. Bilgisayarınızda bulunan eski sürücüyü komple kaldırın ve indirdiğiniz yeni sürücüyü kurun.
Geforce nin sitesinden ekran kartınızın en güncel sürücüsünü indirin. Bilgisayarınızda bulunan eski sürücüyü komple kaldırın ve indirdiğiniz yeni sürücüyü kurun.