Son yıllarda tüm bilgisayar sorunlarımı sizi izleyerek çözdüm bir sorun çıktığında ilk buraya sizin yazılarınıza bakıyorum cidden emeğiniz bizim gibi genç nesillerde çoktur. Teşekkürler tekrardan ilginiz ve alakanız için.İşe yaramaz ise diğer yöntemlere bakacağız. Ama öncesinde basitten karmaşığa doğru bir çözüm yolu izleriz her daim.
Son yıllarda tüm bilgisayar sorunlarımı sizi izleyerek çözdüm bir sorun çıktığında ilk buraya sizin yazılarınıza bakıyorum cidden emeğiniz bizim gibi genç nesillerde çoktur. Teşekkürler tekrardan ilginiz ve alakanız için.
Bence asıl sorun eğitim den kaynaklanıyor. Meslek lisesi bilgisayar mezunu biriyim tüm sene okulda format attık sadece sizin 4 5 videonuzu izleseydim 4 yıl okumak yerine emin olun o 4 yılda öğrendiğimden çok daha şey öğrenirdim. Allah izin verirse yakında bi teknik servis açmayı düşünüyorum bunda da emeğiniz çoktur.Rica ederiz. Her soruya yetişmem artık mümkün değil ama emin olun binlerce mesajımın içerisinde aslında çoğu soruna çözüm mevcut. Yine de arada sırada çok yeni sorunlar geldiğinden çözüm üretmeye her daim devam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.