Berkay Bilgin Hectopat Katılım 14 Haziran 2015 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2019 #1 GeForce Experience programı ile oyun optimizasyonu, driver güncellemesi, ekran kaydı gibi pek çok şey yapılabiliyor. AMD'nin böyle bir yazılımı mevcut mu? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2019
GeForce Experience programı ile oyun optimizasyonu, driver güncellemesi, ekran kaydı gibi pek çok şey yapılabiliyor. AMD'nin böyle bir yazılımı mevcut mu?
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 21 Ocak 2019 #2 AMD Re-Live falan iş görebilir. Ayrıca güncel sürücüyü tüm paketleriyle kurduğunuzda bir çok özellik geliyor AMD adına. Artı 0 Eksi
AMD Re-Live falan iş görebilir. Ayrıca güncel sürücüyü tüm paketleriyle kurduğunuzda bir çok özellik geliyor AMD adına.
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2019 #3 Amd Radeon Overlay.Default olarak ALT+R tuşuyla açabilirsiniz.Kendim CS:GO'da vibrance(doygunluk) ayarı için açıp kapatıyorum.Gayet kullanışlı.Ekran kartınızın driverını yüklerken seçenek olarak karşınıza çıkıyor. AMD Radeon™ Overlay | AMD Artı 0 Eksi
Amd Radeon Overlay.Default olarak ALT+R tuşuyla açabilirsiniz.Kendim CS:GO'da vibrance(doygunluk) ayarı için açıp kapatıyorum.Gayet kullanışlı.Ekran kartınızın driverını yüklerken seçenek olarak karşınıza çıkıyor. AMD Radeon™ Overlay | AMD
rXAi Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 636 Çözümler 5 22 Aralık 2020 #4 Yanlış yere mesaj attım. Sorry Artı 0 Eksi