Çözüm GeForce Experience Battlefield 1 Optimize Edilemiyor

• Konuyu başlatan Eden Dust
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.682
Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
E

Eden Dust

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. GeForce Experience üzerinden bazı oyunlarınız optimize edilemiyor ise, bunun bir sebebi de kullandığınız işlemci ve ekran kartı dengesizliğinden kaynaklanıyor olabilir.
Mesela ben i3 6100 + GTX 1070 kullanırken böyle bir sorunla karşılaşıyordum, ancak işlemciyi i7 6700K'ya yükseltince sorun çözüldü. Artık Battlefield 1 de optimize ediliyor. :)

1.jpg
2.jpg

Birden fazla sebep olabiliyor. Ben de yeni sürücüler ile düzelir diye umdum ama yok :) Denemediğim yöntem kalmamıştı artık. :)

Ben oyunu bitirdim PC'yi sattım aradan 1 yıl zaman geçti tekrar sistemi geri aldım oyun hala yerinde duruyordu. Sürücü güncelleyip deneyince baktım optimize ediyor. Hoş ben o zamanlar elle herşeyi sona aldım ya neyse. :) Demek ki bazı oyunları Nvidia tam optimize edemiyor zamanla hallediyorlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı