7 782800 Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 52 22 Haziran 2024 #1 GeForce Experience gibi son 5 dakikayı kaydeden uygulama var mı? GeForce Experience bende sıkıntılı bir tık. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2024
GeForce Experience gibi son 5 dakikayı kaydeden uygulama var mı? GeForce Experience bende sıkıntılı bir tık.
YunuSezer Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 145 Çözümler 3 Yer Merkür Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #2 Windows'un içinde zaten böyle bir özellik var ben uzun süre kullandım pek bir sorunda yaşamadım. Xbox Gamebar ile alabilirsiniz kayıtları.
Windows'un içinde zaten böyle bir özellik var ben uzun süre kullandım pek bir sorunda yaşamadım. Xbox Gamebar ile alabilirsiniz kayıtları.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.025 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #3 Steelseries GG yazılımında "Moments" kısmı var. Oradan istediğiniz kısayolla ayarladığınız son x dakikayı kaydedebiliyorsunuz. Ayrıca Valorant gibi oyunlarda da kill'leri gösteriyor alttaki çubuğunda.
Steelseries GG yazılımında "Moments" kısmı var. Oradan istediğiniz kısayolla ayarladığınız son x dakikayı kaydedebiliyorsunuz. Ayrıca Valorant gibi oyunlarda da kill'leri gösteriyor alttaki çubuğunda.