GeForce Experience Beta v3.0.2.190

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Yeni GeForce Experience Beta sürümü yayınlandı. Farklı bir tasarımı mevcut ve yeni özellikler barındırmakta.

İndirin: GeForce Experience Beta - Yeni Özellikleri ve Muhteşem Performansı Deneyin

Yeniden tasarlanan GeForce Experience

Yeni hızlı ve hafif istemci oyun donanmınızı güncel tutar ve hiç olmadığı kadar hızlı çalışmasını sağlar.

Game Ready Sürücü Haberleri

Game Ready sürücüleri ile desteklenen sezonun en sevilen oyunları hakkında daha fazla bilgi okuyun, izleyin ve öğrenin.

Share

Oyun içi yer paylaşımı donanım hızlandırmalı kaydetme, ekran görüntüsü yakalama, yayınlama ve yardımlaşmalı oyun sunar.

Ekran Görüntüsü Kaydetme

4K'ya kadar çözünürlükte ekran görüntüleri kaydedin ve bir düğme tıklayarak Imgur'a yükleyin.

1080P Çözünürlükte Oyun Yayını

Oyunlarınızı etkilemeden Twitch ve YouTube Live'a 1080P çözünürlükte 60 fps hızda oyun akışı yapın.

NVIDIA GameStream(™) Co-op

Yardımlaşmalı oyun için bir arkadaşınıza oyununuzun akışını yapın.

GeForce GTX 1080 Hediye

GeForce Experience kullanıcılarına Beta'yı test ederek yorumlarını bildirdikleri için teşekkür etmek amacıyla, bugüne kadar geliştirilen en gelişmiş oyun grafik kartı GeForce GTX 1080 haftalık hediye programı başlatıyoruz. Yalnızca NVIDIA hesabınızla GeForce Experience Beta'ya giriş yapın. Seçilen katılımcılar e-posta ile bilgilendirilecektir. Oyun kodları, yeni çıkacak oyunlar için erken Beta erişimi dahil olmak üzere yeni ödüller ve daha fazlası için yeniden bakın.

Not;
Kurulum sırasında mavi ekran sorunu yaşayanların korkmasına gerek yok, eski versiyon ile çakışma sonucu gerçekleşiyor.
Kurulumdan sonra "Something went wrong. Try restarting GeForce Experience." sorununu yaşayanlar da komple silip tekrar kurmayı denesin.

Sıfırdan kurmama rağmen alıyorum... Lütfen yardım gtx 950m grafik kartım...

Dosya Ekleri

• 3.PNG
    40,6 KB · Görüntüleme: 246
Gayet güzel olmuş. İlk başta sürücüyü görmedi tekrar indirdi, Ama şuan gayet güzzel çalışıyor.

Bende hep böyle hatalar veriyor. Sorunu çözemedim bir türlü yardım eder misiniz ?

Ayrıca CS:GO 30 fps üzerine çıkmıyor şuanda. Sürücüyü güncellemeden önce 300+ idi.

Dosya Ekleri

• 111.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 158
  • 2222.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 140
  • 3333.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 168
  • 4444.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 157
Bende hep böyle hatalar veriyor. Sorunu çözemedim bir türlü yardım eder misiniz ?

Ayrıca CS:GO 30 fps üzerine çıkmıyor şuanda. Sürücüyü güncellemeden önce 300+ idi.
Aynı sorun bende de var şuan ekran kartım gt740m csgoda 130 fps üzeri alıyodum şuan 40-50fps arası gidip geliyo

Ekran kartım gtx970 hep mi problem olur arkadaş ya. Bir yüzümüz gülmedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…