GeForce Experience Beta v3.0.2.190

Önemli: Hadi benden size bir kıyak gelsin bende çok aradım sorunları çözdüm. Birçok kişinin yaşadığı fps düşüşü ve programın oyun ve donanımı tanıyamaması sorununu (went wrong falan dedigi yer :d ) çözmenin yolu çok basit.
Öncelikle içine keylogger attığım bu: Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center linkteki mevzuyu indirip 64 ve 32 bit visual2013 ü kuruyoruz.
Sonrasında google a WINDOWS 10 XBOX DVR KAPATMA yazıp mümkünse kayıt defterinden kapatılan bir yönlendirme mevzusunu takip ediyoruz, uyguluyoruz.
Neticede lakk diye düşen fps ve experience in garip triplerinden kurtulup mutlu mesut yolumuza devam ediyoruz. Sadece yardımcı olabilmek amacı ile kayıt oldum, umarım işinize yarar.
Not: linkteki driverlar experience sorununuzu çözmez ise bilinki önceki sürümleride yüklememişsiniz. Yapmanız gereken Visual C++ driverlarının tamamını kurmak. 2008 2010 2013 galiba emin degilim google larsınız. <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…