S Sarp Demir Hectopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2019 #1 GeForce Experience'ı açmaya çalışıyorum ancak devamlı şu hatayı alıyorum; Bunun çözümü nedir?
İbotibo1 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2019 #2 Görev yöneticisinden altta çalışna başka GeForce Experience var mı diye bakın olmazsa silip yükleyin.
Görev yöneticisinden altta çalışna başka GeForce Experience var mı diye bakın olmazsa silip yükleyin.
S Sarp Demir Hectopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2019 #3 İbotibo1 dedi: Görev yöneticisinden altta çalışna başka GeForce Experience var mı diye bakın olmazsa silip yükleyin. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Container diye birşey çalışıyor. Onunla alakalı olabilir mi?
İbotibo1 dedi: Görev yöneticisinden altta çalışna başka GeForce Experience var mı diye bakın olmazsa silip yükleyin. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Container diye birşey çalışıyor. Onunla alakalı olabilir mi?
İbotibo1 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2019 #4 Sarp Demir dedi: NVIDIA Container diye birşey çalışıyor. Onunla alakalı olabilir mi? Eki Görüntüle 370164 Genişletmek için tıkla... O grafik sürücüsü, silip başka Experience sürümü yükleyin.
Sarp Demir dedi: NVIDIA Container diye birşey çalışıyor. Onunla alakalı olabilir mi? Eki Görüntüle 370164 Genişletmek için tıkla... O grafik sürücüsü, silip başka Experience sürümü yükleyin.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2019 #5 Aynı problemi ben de yaşadım, silip yüklemek en iyi çözüm
S Sarp Demir Hectopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2019 #6 İbotibo1 dedi: O grafik sürücüsü, silip başka Experience sürümü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Fatih Işık dedi: Aynı problemi ben de yaşadım, silip yüklemek en iyi çözüm Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkürler.
İbotibo1 dedi: O grafik sürücüsü, silip başka Experience sürümü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Fatih Işık dedi: Aynı problemi ben de yaşadım, silip yüklemek en iyi çözüm Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkürler.
Meteambarcıoglu Decapat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 19 17 Şubat 2019 #7 Sarp Demir dedi: GeForce Experience'ı açmaya çalışıyorum ancak devamlı şu hatayı alıyorum;Eki Görüntüle 370144 Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Ya silip yeniden indirin yada yeni güncellemeyi bekleyin
Sarp Demir dedi: GeForce Experience'ı açmaya çalışıyorum ancak devamlı şu hatayı alıyorum;Eki Görüntüle 370144 Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Ya silip yeniden indirin yada yeni güncellemeyi bekleyin
S Sarp Demir Hectopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2019 #8 Fatih Işık dedi: Aynı problemi ben de yaşadım, silip yüklemek en iyi çözüm Genişletmek için tıkla... İbotibo1 dedi: O grafik sürücüsü, silip başka Experience sürümü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Peki direk GeForce Experience klasörünü mü sileyim? Uninstall dosyası yok galiba.
Fatih Işık dedi: Aynı problemi ben de yaşadım, silip yüklemek en iyi çözüm Genişletmek için tıkla... İbotibo1 dedi: O grafik sürücüsü, silip başka Experience sürümü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Peki direk GeForce Experience klasörünü mü sileyim? Uninstall dosyası yok galiba.
Meteambarcıoglu Decapat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 19 17 Şubat 2019 #9 Bilgisayarım program kardır/düzenle den geforce experience den silin Sarp Demir dedi: Peki direk GeForce Experience klasörünü mü sileyim? Uninstall dosyası yok galiba. Genişletmek için tıkla...
Bilgisayarım program kardır/düzenle den geforce experience den silin Sarp Demir dedi: Peki direk GeForce Experience klasörünü mü sileyim? Uninstall dosyası yok galiba. Genişletmek için tıkla...