P Polat Koca Hectopat Katılım 11 Şubat 2018 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2018 #2 Bende de aynı hata var. Galiba yazılımsal sorun. Mikail abi Geforce üzerinden experience betayı kurun demiş benim işime yaradı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Bende de aynı hata var. Galiba yazılımsal sorun. Mikail abi Geforce üzerinden experience betayı kurun demiş benim işime yaradı deneyebilirsin.
KS KS S superen Hectopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 2 14 Haziran 2018 #3 Polat Koca dedi: l abi Geforce üzerinden experience betayı kurun demiş benim işime yaradı deneyebilirsi Genişletmek için tıkla... denedim olmadı Artı 0 Eksi
Polat Koca dedi: l abi Geforce üzerinden experience betayı kurun demiş benim işime yaradı deneyebilirsi Genişletmek için tıkla... denedim olmadı
AYAZZ Megapat Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2018 #4 Aynı sorun bendede var şuanda sildim yükledim düzelmedi yardım edebilecek var mı? Artı 0 Eksi
Queph Megapat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 568 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2018 #5 Sorunu çözebilen oldu mu? Artı 0 Eksi
VΣNOM Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 405 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522654119 7 Temmuz 2018 #6 Hizmetlerden bütün NVIDIA servislerini yeniden başlatın. Hosts dosyasında NVIDIA için engellenmiş bir adres satırı varsa silin. Bende böyle çözülmüştü. Artı 0 Eksi
Hizmetlerden bütün NVIDIA servislerini yeniden başlatın. Hosts dosyasında NVIDIA için engellenmiş bir adres satırı varsa silin. Bende böyle çözülmüştü.
AYAZZ Megapat Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2018 #7 Hizmetlerden çalışan nvidia hizmetlerini yeniden başlattım lakin düzelmedi. Artı 0 Eksi
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 9 Temmuz 2018 #8 İlk olarak Program ekle ve kaldır'dan Nvidia GeForce Experience'yi kaldırın. DDU yazılımı aracılığıyla Nvidia GeForce Experience ön bellek ve dosya kalıntılarını kaldırın. Display Driver Uninstaller Download version 17.0.9.0 Sitesinden tekrar güncel sürümünü kurun. GeForce Experience, Muhteşem PC Oyun Deneyimi Geçidiniz Artı 0 Eksi
İlk olarak Program ekle ve kaldır'dan Nvidia GeForce Experience'yi kaldırın. DDU yazılımı aracılığıyla Nvidia GeForce Experience ön bellek ve dosya kalıntılarını kaldırın. Display Driver Uninstaller Download version 17.0.9.0 Sitesinden tekrar güncel sürümünü kurun. GeForce Experience, Muhteşem PC Oyun Deneyimi Geçidiniz
AYAZZ Megapat Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2018 #9 Burdan yaptım en sonra driverı kurdum sorunum düzeldi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Burdan yaptım en sonra driverı kurdum sorunum düzeldi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et