YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 586 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #1 Merhaba, PUBG oynuyorum ve oyunda birini vurduğum zaman kayıt alıyor FPS'yi çok düşürüyor. Nasıl kapatırım?
Merhaba, PUBG oynuyorum ve oyunda birini vurduğum zaman kayıt alıyor FPS'yi çok düşürüyor. Nasıl kapatırım?
Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 13 Ekim 2023 #2 YaseRR dedi: Merhaba, PUBG oynuyorum ve oyunda birini vurduğum zaman kayıt alıyor FPS'yi çok düşürüyor. Nasıl kapatırım? Genişletmek için tıkla... Shadow Play'den bahsediyorsunuz galiba.Alt + z den ayarlara bakın kapatırsanız düzelebilir. Artı 0 Eksi
YaseRR dedi: Merhaba, PUBG oynuyorum ve oyunda birini vurduğum zaman kayıt alıyor FPS'yi çok düşürüyor. Nasıl kapatırım? Genişletmek için tıkla... Shadow Play'den bahsediyorsunuz galiba.Alt + z den ayarlara bakın kapatırsanız düzelebilir.
KS KS YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 586 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #3 Laveria fredy dedi: Shadow Play'den bahsediyorsunuz galiba. Alt + Zden ayarlara bakın kapatırsanız düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hallettim. Artı 0 Eksi
Laveria fredy dedi: Shadow Play'den bahsediyorsunuz galiba. Alt + Zden ayarlara bakın kapatırsanız düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hallettim.