GeForce Experience, bu PC'deki oyunları optimize edemiyor hatası

mustafa2hesap3

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar bugün canım sıkıldı ve GeForce Experience'yi indirip bir video çekeyim dedim ve bir baktım GTA V'i görmüyor ve sadece PES 2013'ü görüyor. Ama sıkıntı o değil onun çözümünü biliyorum, sorun PES 2013'ü optimize edeyim bakayım test amaçlı bu PC'de oyunlar optimize edilemiyor diyor iyi de ben 2019'da gayet iyi bir sorunsuz bir şekilde video kaydı yapıyordum hiç kasmıyordu GTA V falan yani kısacası GeForce Experience'nin 2019 sürümü lazım.

Şu anki GeForce Experience sürümü en son yani 3.20.5.70.

Dosya Ekleri

• hata.JPG
    hata.JPG
    44,7 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar bugün canım sıkıldı ve GeForce Experience'yi indirip bir video çekeyim dedim ve bir baktım GTA V'i görmüyor ve sadece PES 2013'ü görüyor. Ama sıkıntı o değil onun çözümünü biliyorum, sorun PES 2013'ü optimize edeyim bakayım test amaçlı bu PC'de oyunlar optimize edilemiyor diyor iyi de ben 2019'da gayet iyi bir sorunsuz bir şekilde video kaydı yapıyordum hiç kasmıyordu GTA V falan yani kısacası GeForce Experience'nin 2019 sürümü lazım.

Şu anki GeForce Experience sürümü en son yani 3.20.5.70.
çözebildin mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı