U ulumemo33 Hectopat Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 2 4 Haziran 2013 #1 Tercihlerde bilgisayarımda uyumlu 3 oyun bulunduğu halde oyunlar sekmesine gelince bu görüntüyle karsılasıyorum. Ne yaptıysam olmadı bi türlü
Tercihlerde bilgisayarımda uyumlu 3 oyun bulunduğu halde oyunlar sekmesine gelince bu görüntüyle karsılasıyorum. Ne yaptıysam olmadı bi türlü
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 4 Haziran 2013 #2 Resimden de anlaşılabileceği üzere ekran kartınızı desteklemiyor program.
U ulumemo33 Hectopat Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 2 5 Haziran 2013 #3 Ama program özelliklerine baktığımda nvdia nın sitesinde geforce 315m i desteklediğini gösteriyor. Edit: Tamam tekrar baktım, desteklemiyormus. Tesekkür ederm arakdasım.
Ama program özelliklerine baktığımda nvdia nın sitesinde geforce 315m i desteklediğini gösteriyor. Edit: Tamam tekrar baktım, desteklemiyormus. Tesekkür ederm arakdasım.