Geforce Experience Bu PC'deki Oyunları Optimize Edemiyor

Bening

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım her şeyi kurdum. Her driver ekran kartını geforce experince görmüyor, bilgisayarda oyun olmadağından olabilir mi?

fp.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Experience geforce ekran kartının bi yazılımıdır. Görevi bilgisayar üzerinde bulunan oyunları (orjinal olmaları şartıyla) optimize etmesiyle beraber, ekran kartın için yeni çıkan güncelleştirmeleri denetler. Yukarıda size vermiş olduğu uyarı bilgisayarın kendi oyunlarıyla ilgili bir uyarı. Optimize edemediği için böyle bir uyarıyı veriyor. Ekran kartında bir sorun yok yani. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun olmadığından dolayı olabilir. 1-2 oyun yüklemen şart. Çünkü oyunu optimize etmesi lazım o yazılımın ve bunun için de oyun yüklemen şart. Oyunun sistem gereksinimleri neyse ona göre optimize edilir.

Hayır, bu Nvidia'nın bu son yayınlanan sürücüsü ile alakalı. Bende de GT650M işlemcili bir dizüstü bilgisayar var. Önceki sürücü ile optimizasyonda herhangi bir sorun yaşamıyordum. Sürücüyü güncelledikten sonra bende de aynı hatayı verdi. Hatta ekran kartının üzerinde aynı engellenmiş işareti var. Muhtemelen sürücü tekrar güncellenince sorun ortadan kalkar. Beklemek istemiyorsan bir önceki sürücüye geri dönebilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı