Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.454 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 Valorant üzerinden renk ayarları yapmak istedim ama bu kombinasyon çalışmadı. Alt+ F3 vs. onları da denedim ama bir türlü açılmadı. Ekran kartım GT 430, ne yapmam gerek?
Valorant üzerinden renk ayarları yapmak istedim ama bu kombinasyon çalışmadı. Alt+ F3 vs. onları da denedim ama bir türlü açılmadı. Ekran kartım GT 430, ne yapmam gerek?
rmzngny Megapat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen, Web-Grafik Tasarımcı Profil Kapağı 1521477463 25 Ağustos 2021 #2 Alt + Z kombinasyonunu yapmanız gerekli.
xakii Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 273 Çözümler 5 25 Ağustos 2021 #3 ALT+Z deneyin, geforce experience üzerinden deneysel sürümü aktif edin.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.454 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #4 xakii dedi: ALT+Z deneyin, geforce experience üzerinden deneysel sürümü aktif edin. Genişletmek için tıkla... ALT+Z yaptım yine olmadı. Deneysel sürüm nedir acaba, nasıl yapabilirim?
xakii dedi: ALT+Z deneyin, geforce experience üzerinden deneysel sürümü aktif edin. Genişletmek için tıkla... ALT+Z yaptım yine olmadı. Deneysel sürüm nedir acaba, nasıl yapabilirim?
xakii Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 273 Çözümler 5 25 Ağustos 2021 #5 GeForce Experience > Settings > General > Enable experimental features. ++ In-Game Overlay gereksinimleri kontrol ediniz, ekran kartınız desteklemiyor olabilir. Dosya Ekleri NVIDIA_GeForce_Experience_HedeacFuK2.png 113,9 KB · Görüntüleme: 68
GeForce Experience > Settings > General > Enable experimental features. ++ In-Game Overlay gereksinimleri kontrol ediniz, ekran kartınız desteklemiyor olabilir.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.454 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #6 xakii dedi: GeForce Experience > Settings > General > Enable experimental features. ++ In-Game Overlay gereksinimleri kontrol ediniz, ekran kartınız desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kanka deneyeceğim.
xakii dedi: GeForce Experience > Settings > General > Enable experimental features. ++ In-Game Overlay gereksinimleri kontrol ediniz, ekran kartınız desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kanka deneyeceğim.