R revcomrade Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Nisan 2023 #1 Bugün driver gelmiş. Kurmak istediğimde başarısız oluyor.
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 19 Nisan 2023 #2 Manuel olarak indirip kurmayı dene. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Eğer yine olmazsa güvenli moda girip yine manuel indirdiğin kurulum dosyasıyla kurulum yapmaya çalış.
Manuel olarak indirip kurmayı dene. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Eğer yine olmazsa güvenli moda girip yine manuel indirdiğin kurulum dosyasıyla kurulum yapmaya çalış.
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #3 revcomrade dedi: Eki Görüntüle 1746416 Bugün driver gelmiş. Kurmak istediğimde başarısız oluyor. Genişletmek için tıkla... GForce Experience silip yeniden yüklemeyi denediniz mi?
revcomrade dedi: Eki Görüntüle 1746416 Bugün driver gelmiş. Kurmak istediğimde başarısız oluyor. Genişletmek için tıkla... GForce Experience silip yeniden yüklemeyi denediniz mi?
R revcomrade Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Nisan 2023 #4 Bugün tekrar denedim ve kurdu. İlginç.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 22 Nisan 2023 #5 revcomrade dedi: Bugün tekrar denedim ve kurdu. İlginç. Genişletmek için tıkla... Sanırım uygulamada sorun var. Ablam da güncelleyemedi.
revcomrade dedi: Bugün tekrar denedim ve kurdu. İlginç. Genişletmek için tıkla... Sanırım uygulamada sorun var. Ablam da güncelleyemedi.