GeForce Experience Düşük Ses Sorunu

KaganUge

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar, arkadaşlarımla oyun oynarken bazen hoşuma giden bazen çok güldüğümüz ve benzeri olayları Anında Yeniden Oynat özelliği ile kayıt altına alıyorum. Fakat kayıtlarda kendi sesimi çok az bir şekilde duyuyorum bunu düzeltebilir miyim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
1.png
2.png

Mikrofon kısmı %100 değilse onu arttırın eğer %100 konumundaysa boost kısmından arttırabilirsiniz. Ama tabi bunlardan önce en önemli etken mikrofon kalitesi.

Teşekkür ederim dostum çok sağol mikrofon olarak HypreX Cloud II'nin mikrofonunu kullanıyorum öyle diyeyim
Anladım dostum aynı kulaklığı bir arkadaşımda kullanıyor gayet temiz yeterli düzeyde ses veren bir mikrofonu var büyük ihtimalle ayarları düşüktedir yada denetim masasından cd veye dvd kalitesi hangisi seçili onu kontrol edersin. Başka bir problemi olduğunu sanmıyorum. :)

Anladım dostum aynı kulaklığı bir arkadaşımda kullanıyor gayet temiz yeterli düzeyde ses veren bir mikrofonu var büyük ihtimalle ayarları düşüktedir yada denetim masasından cd veye dvd kalitesi hangisi seçili onu kontrol edersin. Başka bir problemi olduğunu sanmıyorum. :)
Sorunu çözdüm dostum PC'ye format atmıştım dediğin gibi Mikrofon ayarlarını en yükseğe çekince düzeldi tekrardan teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı