GeForce Experience ekran kartı güncellenirken ekran gitti

Arda126

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Apple MacBook Pro M4 14"
CPU: Ryzen 5 7600X
Anakart: MSI Pro B650M-A
RAM: Team T-Force Red 32GB (2x16GB) DDR5 6000 MHz CL38
GPU: MSI Ventus 3X RTX 4070 Ti
M2 SSD: Kingston NV2 SNV2S 1TB
Kasa: CoolerMaster TD500 V2
PSU: MSI MPG A850GF
İşlemci soğutucu: CoolerMaster Masterliquid ML240L V2
Monitör: ASUS VP249QGR
Klavye: REDRAGON K568R DARK AVENGER RED
Mause: Razer Deathadder V2 Mini
Kulaklık: Sennheiser Accentum
Meslek
Elektrik-Elektronik Öğrencisi
RAM
16x2 32 GB 6000 MHz
SSD veya HDD modeli
Kingston nv2s 1TB
Ekran kartı
4070 Tİ
Anakart
MSI Pro B650M-A
İşlemci
AMD Ryzen 5 7600x
Normalde kararıyordu ancak Max 20 saniye sürüyordu. Şimdi güncellenirken gitti ve 6 dakika civarı böyle kaldı. Ne yapabilirim?

Normalde kararıyordu ancak Max 20 saniye sürüyordu. Şimdi güncellenirken gitti ve 6 dakika civarı böyle kaldı. Ne yapabilirim?

DDU ile sürücüleri kaldırıp son sürümü sitesinden indirip tekrar dene. Bazen buga girebiliyor. Eski bilgisayarımda da yaşamıştım.

DDU ile sürücüleri kaldırıp son sürümü sitesinden indirip tekrar dene. Bazen buga girebiliyor. Eski bilgisayarımda da yaşamıştım.

Kapatsam sıkıntı olur mu?

Hocam kapatıp yeniden açtım. DDU'yu yükledim şimdi ne yapacağım? Bir de driver kaldırmak zorunlu mu direkt kurulumu yeniden başlatsamda olur mu?

Son düzenleme:
Kapatsam sıkıntı olur mu?

Hocam kapatıp yeniden açtım. DDU'yu yükledim şimdi ne yapacağım? Bir de driver kaldırmak zorunlu mu direkt kurulumu yeniden başlatsamda olur mu?

Hocam kusura bakma şimdi dönebildim. DDU rehberine göz atmanı tavsiye ederim.
rehber
DDU ile driver kaldırmak daha garanti iş olur çünkü arta kalan driver dosyaları yine sıkıntı çıkartabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…