E egemen kakaç Hectopat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2015 #1 Geforce exprienceyi açılmıyor diye silmiştim şimdi ise tekrar yüklemeye çalıştığımda GeForce Experience error during execution hatası alıyorum. Bu neyden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2015
Geforce exprienceyi açılmıyor diye silmiştim şimdi ise tekrar yüklemeye çalıştığımda GeForce Experience error during execution hatası alıyorum. Bu neyden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2015 #2 İnternette biraz baktım ve şöyle çözen bir arkadaşa rastladım: GeForce Experience'i silin. En son sürücüyü indirin. Gelişmişe gelip "Temiz Kurulum" seçeneğini işaretleyip kurun.
İnternette biraz baktım ve şöyle çözen bir arkadaşa rastladım: GeForce Experience'i silin. En son sürücüyü indirin. Gelişmişe gelip "Temiz Kurulum" seçeneğini işaretleyip kurun.
E egemen kakaç Hectopat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2015 #3 Bende o da gelmiyor direk googleden idiriyorum sonra bir ekran gelmeden kurulum felan hiç bir şey gelmeden bu hatayı alıyorum
Bende o da gelmiyor direk googleden idiriyorum sonra bir ekran gelmeden kurulum felan hiç bir şey gelmeden bu hatayı alıyorum