Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 21 Aralık 2020 #1 Benim önceki laptopumu kardeşime verdim. CS:GO'da 20 FPS veriyor. i3-2350 1 GB ekran kartı, GeForce Experience ile kaça çıkar?
Benim önceki laptopumu kardeşime verdim. CS:GO'da 20 FPS veriyor. i3-2350 1 GB ekran kartı, GeForce Experience ile kaça çıkar?
Mithranlia Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 963 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #2 Farkı hissedilecek bir artış olacağını sanmıyorum.
KG4EVER Kilopat Katılım 2 Nisan 2017 Mesajlar 101 21 Aralık 2020 #3 GeForce Experience öyle mucizevi bir FPS artış programı değil maalesef
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 21 Aralık 2020 #4 Oyunu sisteme göre grafiklerini ayarlar grafiğe görede FPS değişir ama normalde FPS artırmaz.
Axee Megapat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #5 Hocam senin manual yapacağını o yapıyor bir de driver güncellemesi falan geliyor başka bir olayı yok.
Hocam senin manual yapacağını o yapıyor bir de driver güncellemesi falan geliyor başka bir olayı yok.
Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 21 Aralık 2020 #6 KG4EVER dedi: GeForce Experience öyle mucizevi bir FPS artış programı değil maalesef Genişletmek için tıkla... Pki artıtacak programlar var mıdır?
KG4EVER dedi: GeForce Experience öyle mucizevi bir FPS artış programı değil maalesef Genişletmek için tıkla... Pki artıtacak programlar var mıdır?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 21 Aralık 2020 #7 Experience oz büyücüsü değil. Maksimum 5 FPS arttırır. O da maksimum yani. Driverları falan kurun siz, onlar daha fazla arttırır emin olun. Onun dışında Allah'tan başka kimseden medet ummayın. -Ateist iseniz değişir bu durum-
Experience oz büyücüsü değil. Maksimum 5 FPS arttırır. O da maksimum yani. Driverları falan kurun siz, onlar daha fazla arttırır emin olun. Onun dışında Allah'tan başka kimseden medet ummayın. -Ateist iseniz değişir bu durum-
KG4EVER Kilopat Katılım 2 Nisan 2017 Mesajlar 101 21 Aralık 2020 #8 Swien dedi: Pki artıtacak programlar var mıdır? Genişletmek için tıkla... Zamanında ben de çok araştırmıştım ama eğer pc stabil çalışıyor ise, driverlerda vs sorun yoksa bir değişiklik olacağını sanmıyorum herhangi bir program ile.
Swien dedi: Pki artıtacak programlar var mıdır? Genişletmek için tıkla... Zamanında ben de çok araştırmıştım ama eğer pc stabil çalışıyor ise, driverlerda vs sorun yoksa bir değişiklik olacağını sanmıyorum herhangi bir program ile.
Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 21 Aralık 2020 #9 Seradotwav dedi: Experience oz büyücüsü değil. Maksimum 5 FPS arttırır. O da maksimum yani. Driverları falan kurun siz, onlar daha fazla arttırır emin olun. Onun dışında Allah'tan başka kimseden medet ummayın. -Ateist iseniz değişir bu durum- Genişletmek için tıkla... Driverler kuruluk mu bilimiyorum nasıl bakarım?
Seradotwav dedi: Experience oz büyücüsü değil. Maksimum 5 FPS arttırır. O da maksimum yani. Driverları falan kurun siz, onlar daha fazla arttırır emin olun. Onun dışında Allah'tan başka kimseden medet ummayın. -Ateist iseniz değişir bu durum- Genişletmek için tıkla... Driverler kuruluk mu bilimiyorum nasıl bakarım?
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 21 Aralık 2020 #10 Swien dedi: Driverler kuruluk mu bilimiyorum nasıl bakarım? Genişletmek için tıkla... Hiç kurmadıysanız kurulu değildir onları kur FPS artar.
Swien dedi: Driverler kuruluk mu bilimiyorum nasıl bakarım? Genişletmek için tıkla... Hiç kurmadıysanız kurulu değildir onları kur FPS artar.