R Rifmon Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 611 11 Nisan 2022 #1 AC Valhalla oynarken NVIDIA GeForce Experience FPS göstergesi sıcaklık göstergesi nedense bir tık bulanık. Yazılar okunuuyor fakat bulanık normal mi?
AC Valhalla oynarken NVIDIA GeForce Experience FPS göstergesi sıcaklık göstergesi nedense bir tık bulanık. Yazılar okunuuyor fakat bulanık normal mi?
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.088 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 11 Nisan 2022 #2 Gozunu rahatsiz edecek kadar bulanik degilse sıkıntı degil normal fakat fazlaysa AC kapa falan yap Türk isi cozum bul hocam Artı -2 Eksi
Gozunu rahatsiz edecek kadar bulanik degilse sıkıntı degil normal fakat fazlaysa AC kapa falan yap Türk isi cozum bul hocam
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #3 Zafer oğuz dedi: Gozunu rahatsiz edecek kadar bulanik degilse sıkıntı degil normal fakat fazlaysa AC kapa falan yap Türk isi cozum bul hocam Genişletmek için tıkla... O çözüm daha kötü sonuçlar çıkarır hocam, Hem yine çözüme ulaşamazsın, yazılımsal olabilir Oyundaki çözünürlükle ekranın çözünürlüğü aynı mı? Artı 0 Eksi
Zafer oğuz dedi: Gozunu rahatsiz edecek kadar bulanik degilse sıkıntı degil normal fakat fazlaysa AC kapa falan yap Türk isi cozum bul hocam Genişletmek için tıkla... O çözüm daha kötü sonuçlar çıkarır hocam, Hem yine çözüme ulaşamazsın, yazılımsal olabilir Oyundaki çözünürlükle ekranın çözünürlüğü aynı mı?
397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 11 Nisan 2022 #4 Sürprizbozan Gözlerinizde problem olabilir mi? Artı -2 Eksi
KS KS R Rifmon Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 611 12 Nisan 2022 #5 mike_wazowski_bruh dedi: O çözüm daha kötü sonuçlar çıkarır hocam, Hem yine çözüme ulaşamazsın, yazılımsal olabilir Oyundaki çözünürlükle ekranın çözünürlüğü aynı mı? Genişletmek için tıkla... Yazılar okunuyor fakat çözünürlüğe bakmadım ekran kartı bozuk olabilirmi Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: O çözüm daha kötü sonuçlar çıkarır hocam, Hem yine çözüme ulaşamazsın, yazılımsal olabilir Oyundaki çözünürlükle ekranın çözünürlüğü aynı mı? Genişletmek için tıkla... Yazılar okunuyor fakat çözünürlüğe bakmadım ekran kartı bozuk olabilirmi
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.347 Makaleler 8 Çözümler 179 12 Nisan 2022 #6 397448 dedi: Sürprizbozan gözlerinizde problem olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Gözünde problem olsa tüm oyunu bulanık görürdü Artı 0 Eksi
397448 dedi: Sürprizbozan gözlerinizde problem olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Gözünde problem olsa tüm oyunu bulanık görürdü
397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 12 Nisan 2022 #7 XPLSG dedi: Gözünde problem olsa tüm oyunu bulanık görürdü Genişletmek için tıkla... Belki orası dikkatini çekmiştir. Artı -2 Eksi
XPLSG dedi: Gözünde problem olsa tüm oyunu bulanık görürdü Genişletmek için tıkla... Belki orası dikkatini çekmiştir.
KS KS R Rifmon Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 611 12 Nisan 2022 #8 Sınavlarda gözüm sayesinde geçiyorum abi desem 2 sıra öndeki cevapları görüyorum bit yazısı olsa bile Artı 0 Eksi
Sınavlarda gözüm sayesinde geçiyorum abi desem 2 sıra öndeki cevapları görüyorum bit yazısı olsa bile
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #9 Nvidia kart kullanıyorken benim de dikkatimi çekiyordu bu bazı oyunlarda. Alt + Z yapınca çıkan ekran komple bulanık mesela değil mi? Artı 0 Eksi
Nvidia kart kullanıyorken benim de dikkatimi çekiyordu bu bazı oyunlarda. Alt + Z yapınca çıkan ekran komple bulanık mesela değil mi?
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #10 Rifmon dedi: Yazılar okunuyor fakat çözünürlüğe bakmadım ekran kartı bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz, bozuk olsa oyunları hiç oynayamazsın Artı 0 Eksi
Rifmon dedi: Yazılar okunuyor fakat çözünürlüğe bakmadım ekran kartı bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz, bozuk olsa oyunları hiç oynayamazsın