Sa As 1234 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar FPS sayacında bir sorun çıktı. FPS'i göstermek yerini "Yok" yazıyor. Oyun açınca da gözükmeyi bile bırakıyor. Galiba masaüstünde kalıyor yok yazısı. Bilen var mı düzeltmeyi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
Arkadaşlar FPS sayacında bir sorun çıktı. FPS'i göstermek yerini "Yok" yazıyor. Oyun açınca da gözükmeyi bile bırakıyor. Galiba masaüstünde kalıyor yok yazısı. Bilen var mı düzeltmeyi?
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 6 Mayıs 2021 #2 Masaüstünde bende de görünüyor. Alt+R ile kapatabilirsin ve açabilirsin. Oyunda görünmüyor ise FPS göstergesini kapat aç yapmayı deneyin.
Masaüstünde bende de görünüyor. Alt+R ile kapatabilirsin ve açabilirsin. Oyunda görünmüyor ise FPS göstergesini kapat aç yapmayı deneyin.
402318 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Rusya/Moskow Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #3 @ne carsafi ya yapmaya devam edersen raporlıycam. Nedeni hep hahaha atıyor.
Sa As 1234 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #4 sweiss dedi: Masaüstünde bende de görünüyor. Alt+R ile kapatabilirsin ve açabilirsin. Oyunda görünmüyor ise FPS göstergesini kapat aç yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Alt+R denememiştim hiç.Onu da deneyeyim.Defalarca aç kapa yaptım çözemedim.
sweiss dedi: Masaüstünde bende de görünüyor. Alt+R ile kapatabilirsin ve açabilirsin. Oyunda görünmüyor ise FPS göstergesini kapat aç yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Alt+R denememiştim hiç.Onu da deneyeyim.Defalarca aç kapa yaptım çözemedim.
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 335 Yer Nordrhein-Westfalen 6 Mayıs 2021 #5 Şu anki GeForce Experience sürümünde o sorun mevcut. Kaldırıp bir önceki sürümü kurabilirsin. Bir önceki sürüm: https://tr.download.nvidia.com/GFE/GFEClient/3.21.0.36/GeForce_Experience_v3.21.0.36.exe
Şu anki GeForce Experience sürümünde o sorun mevcut. Kaldırıp bir önceki sürümü kurabilirsin. Bir önceki sürüm: https://tr.download.nvidia.com/GFE/GFEClient/3.21.0.36/GeForce_Experience_v3.21.0.36.exe
xFiLiNTAx Kilopat Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 187 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #6 Yeni sürümde bende öyle problem olmuyor lakin FPS gösterge yazı stili eskisi daha iyiydi. Onu nasıl eski hale getirebilirim.
Yeni sürümde bende öyle problem olmuyor lakin FPS gösterge yazı stili eskisi daha iyiydi. Onu nasıl eski hale getirebilirim.
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 335 Yer Nordrhein-Westfalen 6 Mayıs 2021 #7 xFiLiNTAx dedi: Yeni sürümde bende öyle problem olmuyor lakin FPS gösterge yazı stili eskisi daha iyiydi. Onu nasıl eski hale getirebilirim. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde font sorunu da yeni sürümden kaynaklı. Eski sürümü kurup düzeltebilirsin.
xFiLiNTAx dedi: Yeni sürümde bende öyle problem olmuyor lakin FPS gösterge yazı stili eskisi daha iyiydi. Onu nasıl eski hale getirebilirim. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde font sorunu da yeni sürümden kaynaklı. Eski sürümü kurup düzeltebilirsin.
xFiLiNTAx Kilopat Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 187 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #8 Yeni güncellemeyle düzelir mi acaba? Yoksa bu acaba bir yenilik mi? Bir önceki sürümün linkini alabilir miyim çok eski sürüm istemiyorum
Yeni güncellemeyle düzelir mi acaba? Yoksa bu acaba bir yenilik mi? Bir önceki sürümün linkini alabilir miyim çok eski sürüm istemiyorum
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 335 Yer Nordrhein-Westfalen 6 Mayıs 2021 #9 xFiLiNTAx dedi: Yeni güncellemeyle düzelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen haberleri vardır bu sorundan, düzelteceklerdir. xFiLiNTAx dedi: Yoksa bu acaba bir yenilik mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Hiç kullanmadım özelliği fakat bunun hakkında açılan konulardan anladığım kadarıyla bir hata gibi duruyor. xFiLiNTAx dedi: Bir önceki sürümün linkini alabilir miyim çok eski sürüm istemiyorum. Genişletmek için tıkla... KITT dedi: Bir önceki sürüm: https://tr.download.nvidia.com/GFE/GFEClient/3.21.0.36/GeForce_Experience_v3.21.0.36.exe Genişletmek için tıkla...
xFiLiNTAx dedi: Yeni güncellemeyle düzelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen haberleri vardır bu sorundan, düzelteceklerdir. xFiLiNTAx dedi: Yoksa bu acaba bir yenilik mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Hiç kullanmadım özelliği fakat bunun hakkında açılan konulardan anladığım kadarıyla bir hata gibi duruyor. xFiLiNTAx dedi: Bir önceki sürümün linkini alabilir miyim çok eski sürüm istemiyorum. Genişletmek için tıkla... KITT dedi: Bir önceki sürüm: https://tr.download.nvidia.com/GFE/GFEClient/3.21.0.36/GeForce_Experience_v3.21.0.36.exe Genişletmek için tıkla...
Sa As 1234 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #10 KITT dedi: Muhtemelen haberleri vardır bu sorundan, düzelteceklerdir. Sanmıyorum. Hiç kullanmadım özelliği fakat bunun hakkında açılan konulardan anladığım kadarıyla bir hata gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler de silip yüklemeyle uğraşasım yok afterburner yüklü onu kullanayım bari.
KITT dedi: Muhtemelen haberleri vardır bu sorundan, düzelteceklerdir. Sanmıyorum. Hiç kullanmadım özelliği fakat bunun hakkında açılan konulardan anladığım kadarıyla bir hata gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler de silip yüklemeyle uğraşasım yok afterburner yüklü onu kullanayım bari.