Fatihdrnn Decapat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Ben GameLoop PUBG mobilde ekran kaydı alıyordum eskiden GeForce Experience çalışıyordu. Şu an oyun olarak görmüyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Merhaba. Ben GameLoop PUBG mobilde ekran kaydı alıyordum eskiden GeForce Experience çalışıyordu. Şu an oyun olarak görmüyor. Ne yapmam lazım?
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 16 Ağustos 2023 #2 Fatihdrnn dedi: Merhaba. Ben GameLoop PUBG mobilde ekran kaydı alıyordum eskiden GeForce Experience çalışıyordu. Şu an oyun olarak görmüyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Gameloop oyun olmadığı için görmemesi normal. Artı 0 Eksi
Fatihdrnn dedi: Merhaba. Ben GameLoop PUBG mobilde ekran kaydı alıyordum eskiden GeForce Experience çalışıyordu. Şu an oyun olarak görmüyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Gameloop oyun olmadığı için görmemesi normal.
KS KS Fatihdrnn Decapat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #3 Anions dedi: GameLoop oyun olmadığı için görmemesi normal. Genişletmek için tıkla... Ama format atmadan önce görünüyordu yani oyuna girdiğimde kayıt alabiliyordum format atınca alamıyorum şimdi. Artı 0 Eksi
Anions dedi: GameLoop oyun olmadığı için görmemesi normal. Genişletmek için tıkla... Ama format atmadan önce görünüyordu yani oyuna girdiğimde kayıt alabiliyordum format atınca alamıyorum şimdi.
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 16 Ağustos 2023 #4 Fatihdrnn dedi: Ama format atmadan önce görünüyordu yani oyuna girdiğimde kayıt alabiliyordum format atınca alamıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Oyun olarak görmesi bug olabilir ama oyunda olmasan bile kayıt alabilmen lazım. Artı 0 Eksi
Fatihdrnn dedi: Ama format atmadan önce görünüyordu yani oyuna girdiğimde kayıt alabiliyordum format atınca alamıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Oyun olarak görmesi bug olabilir ama oyunda olmasan bile kayıt alabilmen lazım.
pastalicikolata Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 561 Çözümler 3 16 Ağustos 2023 #5 Fatihdrnn dedi: Ama format atmadan önce görünüyordu yani oyuna girdiğimde kayıt alabiliyordum format atınca alamıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam Alt+Z yapınca oyun olmasa bile kayıt alabiliyorum ben. Artı 0 Eksi
Fatihdrnn dedi: Ama format atmadan önce görünüyordu yani oyuna girdiğimde kayıt alabiliyordum format atınca alamıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam Alt+Z yapınca oyun olmasa bile kayıt alabiliyorum ben.
KS KS Fatihdrnn Decapat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #6 pastalicikolata dedi: Hocam alt+Z yapınca oyun olmasa bile kayıt alabiliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam ben oradan da denedim ama geçerli bir oyuna gir diyor. Artı 0 Eksi
pastalicikolata dedi: Hocam alt+Z yapınca oyun olmasa bile kayıt alabiliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam ben oradan da denedim ama geçerli bir oyuna gir diyor.
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 16 Ağustos 2023 #7 Fatihdrnn dedi: Ama format atmadan önce görünüyordu yani oyuna girdiğimde kayıt alabiliyordum format atınca alamıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Formatan sonra driverı indirdiniz mi? Artı 0 Eksi
Fatihdrnn dedi: Ama format atmadan önce görünüyordu yani oyuna girdiğimde kayıt alabiliyordum format atınca alamıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Formatan sonra driverı indirdiniz mi?
KS KS Fatihdrnn Decapat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #8 Anions dedi: Oyun olarak görmesi bug olabilir ama oyunda olmasan bile kayıt alabilmen lazım. Genişletmek için tıkla... O sanırım 1650 ve üstünde geçerli sanırım. Anions dedi: Formatan sonra driverı indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yaptım sanırım ekran kartına hatta kendim yükledim son sürümü. Artı 0 Eksi
Anions dedi: Oyun olarak görmesi bug olabilir ama oyunda olmasan bile kayıt alabilmen lazım. Genişletmek için tıkla... O sanırım 1650 ve üstünde geçerli sanırım. Anions dedi: Formatan sonra driverı indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yaptım sanırım ekran kartına hatta kendim yükledim son sürümü.
pastalicikolata Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 561 Çözümler 3 16 Ağustos 2023 #9 Fatihdrnn dedi: O sanırım 1650 ve üstünde geçerli sanırım. Yaptım sanırım ekran kartına hatta kendim yükledim son sürümü. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlardan oyun eklemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
Fatihdrnn dedi: O sanırım 1650 ve üstünde geçerli sanırım. Yaptım sanırım ekran kartına hatta kendim yükledim son sürümü. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlardan oyun eklemeyi denediniz mi?
KS KS Fatihdrnn Decapat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #10 pastalicikolata dedi: Hocam ayarlardan oyun eklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam GameLoop'un oldugu klasör gözükmüyor GeForce'den baktığımda. Artı 0 Eksi
pastalicikolata dedi: Hocam ayarlardan oyun eklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam GameLoop'un oldugu klasör gözükmüyor GeForce'den baktığımda.