Fatihdrnn Decapat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Ben GameLoop PUBG mobilde ekran kaydı alıyordum eskiden GeForce Experience çalışıyordu. Şu an oyun olarak görmüyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Merhaba. Ben GameLoop PUBG mobilde ekran kaydı alıyordum eskiden GeForce Experience çalışıyordu. Şu an oyun olarak görmüyor. Ne yapmam lazım?
pastalicikolata Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 561 Çözümler 3 16 Ağustos 2023 #11 Fatihdrnn dedi: Hocam GameLoop'un oldugu klasör gözükmüyor GeForce'den baktığımda. Genişletmek için tıkla... Hocam emülatörü oyun olarak görmediği için sanırım. Artı 0 Eksi
Fatihdrnn dedi: Hocam GameLoop'un oldugu klasör gözükmüyor GeForce'den baktığımda. Genişletmek için tıkla... Hocam emülatörü oyun olarak görmediği için sanırım.
KS KS Fatihdrnn Decapat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #12 pastalicikolata dedi: Hocam emülatörü oyun olarak görmediği için sanırım. Genişletmek için tıkla... Şöyel bir şey yapmıştım NVIDIA Denetim Masası'ndan GameLoop'u eklemiştim 1 kere oldu şimde gene olmuyor. pastalicikolata dedi: Hocam emülatörü oyun olarak görmediği için sanırım. Genişletmek için tıkla... Hatta buldum şu an GeForce'ye ekledim oyunun dosya konumunu ne yapmam lazım. Son düzenleme: 16 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
pastalicikolata dedi: Hocam emülatörü oyun olarak görmediği için sanırım. Genişletmek için tıkla... Şöyel bir şey yapmıştım NVIDIA Denetim Masası'ndan GameLoop'u eklemiştim 1 kere oldu şimde gene olmuyor. pastalicikolata dedi: Hocam emülatörü oyun olarak görmediği için sanırım. Genişletmek için tıkla... Hatta buldum şu an GeForce'ye ekledim oyunun dosya konumunu ne yapmam lazım.