Bedi.sen Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #1 GeForce Experience kullanıyordum önceden sıkıntı yoktu fakat bir anda gitti yeni güncelleştirme getirdiler fakat hala düzelmedi DDU ile sıfırladım fakat düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2022
GeForce Experience kullanıyordum önceden sıkıntı yoktu fakat bir anda gitti yeni güncelleştirme getirdiler fakat hala düzelmedi DDU ile sıfırladım fakat düzelmedi.
bykingkıps Picopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 2 12 Ocak 2022 #2 Herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? Ben de aynısını yaşıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Bedi.sen Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #3 bykingkıps dedi: Herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? Ben de aynısını yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende kendiliğinden düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
bykingkıps dedi: Herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? Ben de aynısını yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende kendiliğinden düzeldi.