GeForce Experience'den güncelleme geldi ekran kartına. İndirdim, hızlı kuruluma tıkladım. Bir süre sonra kurdu güncellemenin tamamlanması için yeniden başlatmanız gerekiyor, dedi. Başlattım ama güncellemeyi kurmamıştı. Bir daha denedim yine aynısını yaptı. Ne yapmalıyım?
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...
Hepsi aynı sadece indirme sunucuları farklı. Herhangi birisinden indirebilirsiniz.
Ek olarak eğer yine aynı sorun ile karşılaşırsanız bu sefer bir daha DDU ile kaldırın ve kurulum yaparken GeForce Experience'i kurmayıp siteden güncel olanını ayrı olarak kurun.