Rit4K Kilopat Katılım 29 Haziran 2016 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2016 #1 GeForce Experience güncellendikten sonra kasma sorunu yaşamaya başladım her oyunda, arkadaşımda da aynı sorun var. Çözümünü bilen var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2016
GeForce Experience güncellendikten sonra kasma sorunu yaşamaya başladım her oyunda, arkadaşımda da aynı sorun var. Çözümünü bilen var mı ?
U Uzay ADIYAMAN Hectopat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2016 #2 Bende de aynı durum var kardeşim bir link vereceğim bu videodaki gibi bir sorun mu bakarmısın acaba ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bende de aynı durum var kardeşim bir link vereceğim bu videodaki gibi bir sorun mu bakarmısın acaba ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.518 Makaleler 60 Çözümler 822 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2016 #3 DDU ile nvidia kaldırıp güncel sürümü tekrar yükleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2016
U Uzay ADIYAMAN Hectopat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2016 #4 Denedim kardeşim olmuyor bende. Ne yapacağım bilmiyorum artık. Donanımsal mı yazılımsal mı