GeForce Experience güncellenmiyor

EkkoLiZzeR

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartını güncelliyorum ama yine tekrar kurulum yap diyor. (görsel yüklenmiyor. Bir sunucu hatası oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz diyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ekran kartını güncelliyorum ama yine tekrar kurulum yap diyor. (görsel yüklenmiyor. Bir sunucu hatası oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz diyor)

DDU ile sürücüyü sil. İnternet sitesinden güncel sürücüyü al ve kur. Güncellenmiyorsa en kolay çözüm bu olur.

NVIDIA'nın orijinal sitesinden ekran kartı driverinizi bulup oradan kurulum yapmayı deneyiniz.
(Yapmadan önce DDU kullanarak ekran kartını silmenizi, ondan sonra yüklemenizi öneririm.

13 kasım 2024 itibarı ile nvidia uygulaması tam sürümü ile çıktı artık experience değil doğrudan nvidia uygulaması kullanıyoruz. nvidia uygulamasını daha araştırabilirsiniz ancak yüzeysel olarak hem nvidia denetim masasını hem experience'ı birleştirdi ve yeni özelliklerle yeni arayüz sunduğunu söyleyebilirim. Umarım bu bilgi yardımcı olmuştur iyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı