GTX 1070 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #1 GeForce Experience uygulamasında video kaydı aldığımda arkadaki boş gürültü sesi de videoya işliyor. Gürültü engelleme nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2023
GeForce Experience uygulamasında video kaydı aldığımda arkadaki boş gürültü sesi de videoya işliyor. Gürültü engelleme nasıl yapabilirim?
Kiba55555 Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7-6800H Rtx 3050 ti 16 GB DDR5 4800MHZ ram Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #2 Bulursan bana da söyle lütfen. Artı 0 Eksi
KS KS GTX 1070 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #3 Kiba55555 dedi: Bulursan bana da söyle lütfen. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın RTX Voice denen bir uygulaması var, uygulamaya girip giriş sesine kendi mikrofonunu çıkış sesini de gürültü engellemeyi ayarlıyorsun sonra da GeForce Experience'a girip ses kısmında kaynağı RTX Voice yapıyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Kiba55555 dedi: Bulursan bana da söyle lütfen. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın RTX Voice denen bir uygulaması var, uygulamaya girip giriş sesine kendi mikrofonunu çıkış sesini de gürültü engellemeyi ayarlıyorsun sonra da GeForce Experience'a girip ses kısmında kaynağı RTX Voice yapıyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et