qwildclaws Kilopat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 299 Makaleler 1 Çözümler 6 18 Şubat 2019 #1 Merhabalar, en son Geforce Experience sürümünü indirdim ve şu sorunla karşılaştım ve çözemiyorum. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2019
Merhabalar, en son Geforce Experience sürümünü indirdim ve şu sorunla karşılaştım ve çözemiyorum. Ne yapabilirim?
Çözüm qwildclaws 20 Haziran 2019 metiner21 dedi: Ben çözemedim. Nasıl çözeceğiz ya? Genişletmek için tıkla... Arama kısmına Hizmetler yaz Açtıktan sonra oradan NVIDIA Telemetry Container'a sağ tıkla ve Özellikler'e tıkla. Özellikler kısmından Oturum Açma'ya bas ve üstteki Yerel Sistem Hesabı ve Hizmetin Masaüstü İle Etkileşimine İzin Ver'i işaretle ve Uygula'ya bas. En son olarak tekrardan Hizmetler'den NVIDIA Telemetry Container'a sağ tıkla ve Başlat'a bas.
metiner21 dedi: Ben çözemedim. Nasıl çözeceğiz ya? Genişletmek için tıkla... Arama kısmına Hizmetler yaz Açtıktan sonra oradan NVIDIA Telemetry Container'a sağ tıkla ve Özellikler'e tıkla. Özellikler kısmından Oturum Açma'ya bas ve üstteki Yerel Sistem Hesabı ve Hizmetin Masaüstü İle Etkileşimine İzin Ver'i işaretle ve Uygula'ya bas. En son olarak tekrardan Hizmetler'den NVIDIA Telemetry Container'a sağ tıkla ve Başlat'a bas.
PenguenTV Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 150 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi - Öğrenci 18 Şubat 2019 #2 https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/discover/1007/error-code-0x0001/ Aynı sorunu burada da yazmışlar ve çözümü bulmuşlar. Sayfayı açtıktan sonra İngilizce bilmiyorsan Türkçe yapabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/discover/1007/error-code-0x0001/ Aynı sorunu burada da yazmışlar ve çözümü bulmuşlar. Sayfayı açtıktan sonra İngilizce bilmiyorsan Türkçe yapabilirsin.
KS KS qwildclaws Kilopat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 299 Makaleler 1 Çözümler 6 18 Şubat 2019 #3 Çok teşekkür ederim attığınız linkteki videoyu izledim ve sorunu çözdüm. Artı 0 Eksi
PenguenTV Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 150 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi - Öğrenci 18 Şubat 2019 #4 qwildclaws dedi: Çok teşekkür ederim attığınız linkteki videoyu izledim ve sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi günler dilerim size. Artı 0 Eksi
qwildclaws dedi: Çok teşekkür ederim attığınız linkteki videoyu izledim ve sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi günler dilerim size.
erenacer Kilopat Katılım 29 Ekim 2013 Mesajlar 327 2 Nisan 2019 #5 Teşekkür ederim sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
K Kaptan57 Kilopat Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 2 30 Nisan 2019 #6 Teşekkür ederim. PenguenTV dedi: https://forums.geforce.com/default/topic/1095275/geforce-experience/error-code-0x0001/ Aynı sorunu burada da yazmışlar ve çözümü bulmuşlar. Sayfayı açtıktan sonra İngilizce bilmiyorsan Türkçe yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim verdiğiniz linkdeki cevap sorunumu çözdü. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
Teşekkür ederim. PenguenTV dedi: https://forums.geforce.com/default/topic/1095275/geforce-experience/error-code-0x0001/ Aynı sorunu burada da yazmışlar ve çözümü bulmuşlar. Sayfayı açtıktan sonra İngilizce bilmiyorsan Türkçe yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim verdiğiniz linkdeki cevap sorunumu çözdü.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 9 Haziran 2019 #7 Çok teşekkürler yardımcı oldu Artı 0 Eksi
metiner21 Decapat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 151 Makaleler 1 15 Haziran 2019 #8 Ben çözemedim. Nasıl çözeceğiz ya? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
F "ForR" Kilopat Katılım 10 Şubat 2018 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2019 #9 metiner21 dedi: Ben çözemedim. nasıl çözeceğiz ya. Genişletmek için tıkla... Ben de çözemedim .Bir türlü giremiyorum. Artı 0 Eksi
metiner21 dedi: Ben çözemedim. nasıl çözeceğiz ya. Genişletmek için tıkla... Ben de çözemedim .Bir türlü giremiyorum.
KS KS qwildclaws Kilopat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 299 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Haziran 2019 #10 metiner21 dedi: Ben çözemedim. Nasıl çözeceğiz ya? Genişletmek için tıkla... Arama kısmına Hizmetler yaz Açtıktan sonra oradan NVIDIA Telemetry Container'a sağ tıkla ve Özellikler'e tıkla. Özellikler kısmından Oturum Açma'ya bas ve üstteki Yerel Sistem Hesabı ve Hizmetin Masaüstü İle Etkileşimine İzin Ver'i işaretle ve Uygula'ya bas. En son olarak tekrardan Hizmetler'den NVIDIA Telemetry Container'a sağ tıkla ve Başlat'a bas. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2019 Artı 0 Eksi Çözüm
metiner21 dedi: Ben çözemedim. Nasıl çözeceğiz ya? Genişletmek için tıkla... Arama kısmına Hizmetler yaz Açtıktan sonra oradan NVIDIA Telemetry Container'a sağ tıkla ve Özellikler'e tıkla. Özellikler kısmından Oturum Açma'ya bas ve üstteki Yerel Sistem Hesabı ve Hizmetin Masaüstü İle Etkileşimine İzin Ver'i işaretle ve Uygula'ya bas. En son olarak tekrardan Hizmetler'den NVIDIA Telemetry Container'a sağ tıkla ve Başlat'a bas.