limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #1 GeForce Experience üzerinden aynı sürücüyü 2. kez kurmak sorun yaratır mı? İkisi birbiriyle çakışır mı? Bazı hatalar alıyordum şu seçenekle yeniden kurdum ve düzeldi. Dosya Ekleri evets.png 9,1 KB · Görüntüleme: 139
GeForce Experience üzerinden aynı sürücüyü 2. kez kurmak sorun yaratır mı? İkisi birbiriyle çakışır mı? Bazı hatalar alıyordum şu seçenekle yeniden kurdum ve düzeldi.
Çözüm Adrastos 10 Eylül 2023 Burada aslında sürücüyü 2. kez kurmuyor. Sürücüyü silip yeniden yüklüyor. Bir sorun olmaz.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #2 Burada aslında sürücüyü 2. kez kurmuyor. Sürücüyü silip yeniden yüklüyor. Bir sorun olmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #3 Adrastos dedi: Burada aslında sürücüyü 2. kez kurmuyor. Sürücüyü silip yeniden yüklüyor. Bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Burada aslında sürücüyü 2. kez kurmuyor. Sürücüyü silip yeniden yüklüyor. Bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum.
1 150554 Megapat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 546 Makaleler 3 Çözümler 4 10 Eylül 2023 #4 Bu tür durumlarda aynı sürücüyü üstüne kurup, onun kaldırması ve tekrar yüklemesi pek uygun görmüyorum açıkcası. DDU kullarak sürücüyü tamamen kaldırıp tekrardan sürücüyü kurmak daha temiz olacaktır. Artı 0 Eksi
Bu tür durumlarda aynı sürücüyü üstüne kurup, onun kaldırması ve tekrar yüklemesi pek uygun görmüyorum açıkcası. DDU kullarak sürücüyü tamamen kaldırıp tekrardan sürücüyü kurmak daha temiz olacaktır.