S sagoistburak Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #1 Selam. GeForce Experience ıle gecmıse donuk kayıt aldıgım zaman sıyah ekran verıyor ve goruntu bozuluyor. Eskı surumu yukleyıp denedım fakat yıne aynı sorun ıle karsılastım. İyi sosyaller. Dosya Ekleri Desktop_Screenshot_2024.02.23_-_21.45.23.86.png 63,8 KB · Görüntüleme: 42 94344cc5-370e-4224-8f89-34724d4be6f3.jpg 256,1 KB · Görüntüleme: 37
Selam. GeForce Experience ıle gecmıse donuk kayıt aldıgım zaman sıyah ekran verıyor ve goruntu bozuluyor. Eskı surumu yukleyıp denedım fakat yıne aynı sorun ıle karsılastım. İyi sosyaller.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #2 Ekran kartında bir alem var gibi görünüyor. Hiç ekran dalgalanması yaşadın mı? Discord'da ekran açınca, bir bariz karıncalanma gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
Ekran kartında bir alem var gibi görünüyor. Hiç ekran dalgalanması yaşadın mı? Discord'da ekran açınca, bir bariz karıncalanma gözüküyor mu?
KS KS S sagoistburak Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #3 cumali_032 dedi: Ekran kartında bir alem var gibi görünüyor. Hiç ekran dalgalanması yaşadın mı? Discord'da ekran açınca, bir bariz karıncalanma gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam selam grafık kartını guncelledıkten sonra boyle bır hata aldım daha once hiç sorun yoktu. Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Ekran kartında bir alem var gibi görünüyor. Hiç ekran dalgalanması yaşadın mı? Discord'da ekran açınca, bir bariz karıncalanma gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam selam grafık kartını guncelledıkten sonra boyle bır hata aldım daha once hiç sorun yoktu.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #4 sagoistburak dedi: Hocam selam grafık kartını guncelledıkten sonra boyle bır hata aldım daha once hiç sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi bekleyin. Bide NVIDIA tarafcılar AMD'ye laf sallıyorlar.. Bir güncelleme ile çözerler.. Artı 0 Eksi
sagoistburak dedi: Hocam selam grafık kartını guncelledıkten sonra boyle bır hata aldım daha once hiç sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi bekleyin. Bide NVIDIA tarafcılar AMD'ye laf sallıyorlar.. Bir güncelleme ile çözerler..
KS KS S sagoistburak Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #5 cumali_032 dedi: Güncellemeyi bekleyin. Bir de NVIDIA tarafcılar AMD'ye laf sallıyorlar. Bir güncelleme ile çözerler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Güncellemeyi bekleyin. Bir de NVIDIA tarafcılar AMD'ye laf sallıyorlar. Bir güncelleme ile çözerler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.