GeForce Experience işlemcinin hızını artırıyor

Singua

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, bu size bir sorun değilmiş gibi gözükebilir. Fakat GeForce Experience yüklü değilken işlemcim Forza Horizon 4'te 55-60 derece iken yüklediğimde ise 80 veya 85 oluyor. Bunun sebebi ise açıkça ortada, işlemcim GeForce Experience yüklü değil iken 2200-4000 MHz ve 20-30watt arası kullanırken (FPS düşmüyor.) GeForce Experience yüklediğimde işlemci hızı sabit 4000-4400 watt ise 45 watt sabit oluyor. Bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar? Eskiden GeForce Experience'da boyle bir sorun yoktu.

Performansı düşürdüğü için zaten kullanmayı tercih etmediğimiz bir özellik. DDU ile grafik sürücünü tamamen kaldır ve ardından nvcleanstall ile temiz kurulum yap.

İşlemci odaklı oyunlarda denedin mi bu durumu? Forza ekran kartı odaklı bir oyun.

İşlemci odaklıda zaten otomatik yükseltiyor. Forza'da gereksiz yerede yükseltiyor ondan bahsediyorum hocam.

Performansı düşürdüğü için zaten kullanmayı tercih etmediğimiz bir özellik. DDU ile grafik sürücünü tamamen kaldır ve ardından nvcleanstall ile temiz kurulum yap.
Hocam ben de meraklısı değilim valla. video kaydı özelliği için kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı