B Btnefe Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar 60 FPS video kaydı alıyorum ama video 60 FPS değil. Neden böyle? Ya da benim gözlerim 60 FPS'i ayırt mı edemiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar 60 FPS video kaydı alıyorum ama video 60 FPS değil. Neden böyle? Ya da benim gözlerim 60 FPS'i ayırt mı edemiyor?
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 3 Haziran 2023 #2 Btnefe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar 60 FPS video kaydı alıyorum ama video 60 FPS değil. Neden böyle? Ya da benim gözlerim 60 FPS'i ayırt mı edemiyor? Genişletmek için tıkla... 60 FPS Olarak yüklenmiş ancak kayıt 60 FPS değil GeForce Experience ayarlarından 60 FPS yaptın mı?
Btnefe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar 60 FPS video kaydı alıyorum ama video 60 FPS değil. Neden böyle? Ya da benim gözlerim 60 FPS'i ayırt mı edemiyor? Genişletmek için tıkla... 60 FPS Olarak yüklenmiş ancak kayıt 60 FPS değil GeForce Experience ayarlarından 60 FPS yaptın mı?
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.901 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #3 Btnefe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar 60 FPS video kaydı alıyorum ama video 60 FPS değil. Neden böyle? Ya da benim gözlerim 60 FPS'i ayırt mı edemiyor? Genişletmek için tıkla... Renderda hata var gibi (Peeklerinizi geliştirirseniz iyi olucaktır.)
Btnefe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar 60 FPS video kaydı alıyorum ama video 60 FPS değil. Neden böyle? Ya da benim gözlerim 60 FPS'i ayırt mı edemiyor? Genişletmek için tıkla... Renderda hata var gibi (Peeklerinizi geliştirirseniz iyi olucaktır.)