For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 15 Mart 2021 #1 Merhabalar, GeForce Experience'nin oyun içinde açılan (alt+z) programı ile video kaydı almak istiyorum, Discord'da arkadaşım ile konuşuyorum, videoya onun sesinin gelmemesini, sadece oyunun sesinin gelmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Merhabalar, GeForce Experience'nin oyun içinde açılan (alt+z) programı ile video kaydı almak istiyorum, Discord'da arkadaşım ile konuşuyorum, videoya onun sesinin gelmemesini, sadece oyunun sesinin gelmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
tekinoğlu Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #2 Alt Z yapıp sağdaki mikrofon simgesini her zaman kapalı yapın.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 15 Mart 2021 #3 tekinoğlu dedi: Alt Z yapıp sağdaki mikrofon simgesini her zaman kapalı yapın. Genişletmek için tıkla... Mikrofon kapalı, arkadaşımın sesinin gelmemesini istiyorum. Masaüstü sesinin gelmemesi yani, sadece oynadığım oyun sesi gelsin. Son düzenleme: 15 Mart 2021
tekinoğlu dedi: Alt Z yapıp sağdaki mikrofon simgesini her zaman kapalı yapın. Genişletmek için tıkla... Mikrofon kapalı, arkadaşımın sesinin gelmemesini istiyorum. Masaüstü sesinin gelmemesi yani, sadece oynadığım oyun sesi gelsin.
Enoli1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 1.196 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #4 For East Troop dedi: Mikrofon kapalı, arkadaşımın sesinin gelmemesini istiyorum. Masaüstü sesinin gelmemesi yani, sadece oynadığım oyun sesi gelsin. Genişletmek için tıkla... Sorununu çözebildin mi?
For East Troop dedi: Mikrofon kapalı, arkadaşımın sesinin gelmemesini istiyorum. Masaüstü sesinin gelmemesi yani, sadece oynadığım oyun sesi gelsin. Genişletmek için tıkla... Sorununu çözebildin mi?
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 7 Nisan 2024 #5 Enoli1 dedi: Sorununu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum hocam, konu eski olduğundan dolayı.
Enoli1 dedi: Sorununu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum hocam, konu eski olduğundan dolayı.