Bowser Koopa Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer Bowser's Castle 28 Nisan 2023 #1 Selam, başlıkta yazdığım gibi ne masaüstü sesi ne oyun sesi alınıyor. Benim sesim alınıyor sadece. Bu sorun nasıl düzeltilir?
Selam, başlıkta yazdığım gibi ne masaüstü sesi ne oyun sesi alınıyor. Benim sesim alınıyor sadece. Bu sorun nasıl düzeltilir?
Çözüm paWel 28 Nisan 2023 Bowser Koopa dedi: Selam, başlıkta yazdığım gibi ne masaüstü sesi ne oyun sesi alınıyor. Benim sesim alınıyor sadece. Bu sorun nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası donanım ve ses Ses Kayıt mikrofonu varsayılan seçin.
Bowser Koopa dedi: Selam, başlıkta yazdığım gibi ne masaüstü sesi ne oyun sesi alınıyor. Benim sesim alınıyor sadece. Bu sorun nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası donanım ve ses Ses Kayıt mikrofonu varsayılan seçin.
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.901 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #2 Bowser Koopa dedi: Selam, başlıkta yazdığım gibi ne masaüstü sesi ne oyun sesi alınıyor. Benim sesim alınıyor sadece. Bu sorun nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası donanım ve ses Ses Kayıt mikrofonu varsayılan seçin. Artı 0 Eksi Çözüm
Bowser Koopa dedi: Selam, başlıkta yazdığım gibi ne masaüstü sesi ne oyun sesi alınıyor. Benim sesim alınıyor sadece. Bu sorun nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası donanım ve ses Ses Kayıt mikrofonu varsayılan seçin.
KS KS Bowser Koopa Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer Bowser's Castle 28 Nisan 2023 #3 paWel dedi: Denetim Masası donanım ve ses Ses Kayıt mikrofonu varsayılan seçin. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz zaten yapılı ancak olmadı Dediğiniz çözüm doğru yüksek ihtimalle, benim duyamamamın sebebi ben ses izini ayırdığım için oyun sesi video düzenleme programında geliyor direkt izlerken değil. Son düzenleme: 29 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
paWel dedi: Denetim Masası donanım ve ses Ses Kayıt mikrofonu varsayılan seçin. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz zaten yapılı ancak olmadı Dediğiniz çözüm doğru yüksek ihtimalle, benim duyamamamın sebebi ben ses izini ayırdığım için oyun sesi video düzenleme programında geliyor direkt izlerken değil.