F4RAB1 Centipat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Alt+Zden açıyorum kaydet diyorum basıyorum ama kaydedilmiyor diyor. Sorunu çözen varsa yardım edebilir mi?
Alt+Zden açıyorum kaydet diyorum basıyorum ama kaydedilmiyor diyor. Sorunu çözen varsa yardım edebilir mi?
rox.212 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri windows 11 Ryzen 5 5600 Rtx 3060 Prime A320 M-K Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #2 F4RAB1 dedi: Alt+Zden açıyorum kaydet diyorum basıyorum ama kaydedilmiyor diyor. Sorunu çözen varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bunu dene: Arama çubuğuna Windows güvenliği yaz, Açılan yerde virüs ve tehdit koruması bölümüne tıkla, sonra virüs ve tehdit koruması ayarlarına tıkla, aşağıya in, denetim klasör erişimi var ona tıkla, o açıksa onu kapat.
F4RAB1 dedi: Alt+Zden açıyorum kaydet diyorum basıyorum ama kaydedilmiyor diyor. Sorunu çözen varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bunu dene: Arama çubuğuna Windows güvenliği yaz, Açılan yerde virüs ve tehdit koruması bölümüne tıkla, sonra virüs ve tehdit koruması ayarlarına tıkla, aşağıya in, denetim klasör erişimi var ona tıkla, o açıksa onu kapat.