Rin2b Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 144 4 Eylül 2023 #1 GeForce Experience ALT+Z bastığımda çıkan ekranda kayıt tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor. Res attım, her şeyi denedim olmuyor, nasıl çözerim?
GeForce Experience ALT+Z bastığımda çıkan ekranda kayıt tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor. Res attım, her şeyi denedim olmuyor, nasıl çözerim?
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 4 Eylül 2023 #2 Rin2b dedi: GeForce Experience ALT+Z bastığımda çıkan ekranda kayıt tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor. Res attım, her şeyi denedim olmuyor, nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Kayıt alıyor ama bir şey çıkmıyor mu yoksa kayıt almıyor mu ?
Rin2b dedi: GeForce Experience ALT+Z bastığımda çıkan ekranda kayıt tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor. Res attım, her şeyi denedim olmuyor, nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Kayıt alıyor ama bir şey çıkmıyor mu yoksa kayıt almıyor mu ?
AliEn38 Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 495 Çözümler 4 4 Eylül 2023 #3 Masaüstü kayıt kapalıdır belki oyunda dener misin?