GeForce Experience Kurulum Hataları

KomandoEmre42

Megapat
Daha fazla  
Bundan 1 ay öncesine kadar bir sıkıntı yoktu fakat 1 ay öncesinden itibaren GFE ile ilgili birçok sorun yaşamaya başladım, ben de mevcut görünen sürüm 385.28 sürücü ve 3.9.1.61 Beta sürümü fakat uygulamayı açmaya çalıştığımda güncelleme ekranı geliyor ve güncelleme yapılamıyor, sistemin yeniden başlatılması gerekiyor dediğinde başlatmama rağmen yine aynı hata geliyor ve uygulama açılmıyor. İnternet üzerinden dün gece itibariyle her iki sürümünde en güncelini GeForce sayfasından indirmeme rağmen daha önceki sefer indirdiğimde de yükleyemedim, kısacası ne internet üzerinden ne uygulama üzerinden programı güncelleyemiyorum. İkinci bir sorun ise uygulamayı kaldırmaya çalıştığımda da kaldırılamıyor, yine sistemi yeniden başlatın uyarısı geliyor fakat sonuç yok. Yani sistemde yüklü görünmesine rağmen GFE yüklü değil, yüklenmiyor, güncellenmiyor, kaldırılmıyor. Sadece masaüstünde simgesi duruyor. Çözmek için ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı