GeForce Experience kurulumdan sonra performans düştü

enis_deger

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma CoD Warzone için GPU güncellemesi yaptım ve GeForce Experience indirdikten sonra performans aşırı düştü. 150 ort FPS aldığım PUBG 70'lere vs düştü format attım bir kere düzelmedi. Sonra bir daha format attım bir tık daha iyi şu an ama şu an da laptopun şarjı 2 saat bile yetmiyor. Daha önce rahat 6 saat kullanıyordum laptop Acer Nitro 5 AN517 5563 RTX 3060 şu an da hala fpsm eskisi gibi değil gibime geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Game Ready değil sutudio sürücüsünü kurup deneyin.
Daha önce DDU ile eski sürücüyü silin.

Bende HP Victus laptopumda yaşadım. BIOS güncellemesi geldi yaptım performans dibi boyladı sonra tekrardan başka bir güncelleme yaptılar biraz daha iyi ama ilk halinden eser kalmadı.

DDU ile kaldırdım şu anki problemim batarya

Bende HP Victus laptopumda yaşadım. BIOS güncellemesi geldi yaptım performans dibi boyladı sonra tekrardan başka bir güncelleme yaptılar biraz daha iyi ama ilk halinden eser kalmadı.
benimki geforce experience sonrası oldu

DDU ile kaldırdım şu anki problemim batarya

Benimki GeForce Experience sonrası oldu

Şu an GeForce exprience yüklü mü? Bir de belki başka bir güncelleme falan yapmıştır siz GeForce Experience yükleyince?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…