Aantares Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #1 RDR2'yi Ultra ayarlarda 75 FPS falan oynuyordum. Valorant için Experience kudum RDR girince 50-60 FPS arasına düştü göz ağrıtıyor. Experience sildim ancak hala aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2024
RDR2'yi Ultra ayarlarda 75 FPS falan oynuyordum. Valorant için Experience kudum RDR girince 50-60 FPS arasına düştü göz ağrıtıyor. Experience sildim ancak hala aynı.
I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.593 Makaleler 1 Çözümler 6 4 Mart 2024 #2 Experience kurduktan sonra giriş aşamasında iken oyunları optimize et tiki açık kaldıysa ayarlarınız değişmiş olabilir. Kontrol etme şansınız var mı?
Experience kurduktan sonra giriş aşamasında iken oyunları optimize et tiki açık kaldıysa ayarlarınız değişmiş olabilir. Kontrol etme şansınız var mı?
Aantares Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #3 imgenius dedi: Experience kurduktan sonra giriş aşamasında iken oyunları optimize et tiki açık kaldıysa ayarlarınız değişmiş olabilir. Kontrol etme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam açık değildi.
imgenius dedi: Experience kurduktan sonra giriş aşamasında iken oyunları optimize et tiki açık kaldıysa ayarlarınız değişmiş olabilir. Kontrol etme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam açık değildi.
4 437795 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.124 Çözümler 8 4 Mart 2024 #4 DDU ile ekran karti driver ini kaldirin,Sonra tekrar yükleyin,Sorun çözülür Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.0.7.3 .
DDU ile ekran karti driver ini kaldirin,Sonra tekrar yükleyin,Sorun çözülür Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.0.7.3 .