K KathaKulli Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 Experience'yi daha yeni yükledim ve sürücüyü yeni güncelledim. PC'de ki LoL'u bulmuyor, ne yapmam gerek?
Experience'yi daha yeni yükledim ve sürücüyü yeni güncelledim. PC'de ki LoL'u bulmuyor, ne yapmam gerek?
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 16 Nisan 2022 #2 Elle oyunun kurulu olduğu dosyayı açıp .exesini ekleyin.
gfnf Decapat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 266 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 Rx 460 Dual White 2gb Asus prime A320m k 8 GB 2333mhz ram 450w power Cinsiyet Erkek Meslek Boşluk 16 Nisan 2022 #3 KathaKulli dedi: Experience'yi daha yeni yükledim ve sürücüyü yeni güncelledim. PC'de ki LoL'u bulmuyor, ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... riot olarak bulur bu normal lol tek kurulumluk oyun değil
KathaKulli dedi: Experience'yi daha yeni yükledim ve sürücüyü yeni güncelledim. PC'de ki LoL'u bulmuyor, ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... riot olarak bulur bu normal lol tek kurulumluk oyun değil
K KathaKulli Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #4 gfnf dedi: riot olarak bulur bu normal lol tek kurulumluk oyun değil Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor, oyun: Program Files>Riot Games te kurulu, seçip tara diyorum olmuyor m47 dedi: Elle oyunun kurulu olduğu dosyayı açıp .exesini ekleyin. Genişletmek için tıkla... nasıl yani?
gfnf dedi: riot olarak bulur bu normal lol tek kurulumluk oyun değil Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor, oyun: Program Files>Riot Games te kurulu, seçip tara diyorum olmuyor m47 dedi: Elle oyunun kurulu olduğu dosyayı açıp .exesini ekleyin. Genişletmek için tıkla... nasıl yani?
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 16 Nisan 2022 #5 KathaKulli dedi: Denedim olmuyor, oyun: Program files>riot Games'te kurulu, seçip tara diyorum olmuyor. Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Riot Games/League of Legends/Game/League of Legends.exe dizesini tara denediniz mi?
KathaKulli dedi: Denedim olmuyor, oyun: Program files>riot Games'te kurulu, seçip tara diyorum olmuyor. Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Riot Games/League of Legends/Game/League of Legends.exe dizesini tara denediniz mi?
K KathaKulli Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #6 m47 dedi: Riot Games/League of Legends/Game/League of Legends.exe dizesini tara denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Game'nin içinde exe dosyası yok
m47 dedi: Riot Games/League of Legends/Game/League of Legends.exe dizesini tara denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Game'nin içinde exe dosyası yok