GeForce Experience Mavi Ekran Hatası

Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Gayrimenkul Satış Müdürü
Profil Kapağı
1522576706
Daha önce Windows 8.1 sürümünde aldığım sık mavi ekran hatasından sonra, temiz bir kurulum yaparak Windows 10 Pro sürümüne geçtim. Güncelleştirmeleri eksiksiz bir biçimde yaptım. GeForce ekran kartımı el ile kurdum, özelliklerini seçerek kurulumunu gerçekleştirdim. Fakat GeForce Experience kurduktan sonra çalıştırmak istediğim zaman "DRIVER_POWER_STATE_FAILURE" hatası geliyor. Minidump

SFC bazı hataları düzeltememiş, aşağıda anlattığım şeyleri uyguladığında bu sorunlar da düzeltilecektir.

Öncelikle kurulumu yapmış olduğun sürüme ait Windows kurulum DVD'si veya USB'sine sahip olman gerekli. Aşağıda bulunan dosyayı indir (MEGA) ve klasöre çıkart. Klasörü, C dizinine taşı. Kurulum medyası takılı olsun. Klasördeki IMAGE_HEALTH.CMD dosyasına sağ tıkla ve yönetici olarak çalıştır. Klavyeden 3 tuşuna bas, bu işlem biraz uzun sürecektir (yanıt vermiyor gibi görünse de "press any key" yazana kadar beklemelisin). Tamamlandıktan sonra klavyeden 8 tuşuna bas. Taramadan sonra sorun düzeltilecektir.

MEGA

Dediklerinizi yaptıktan sonra en son şöyle bir ekran görüntüsü oluştu. Sizce sorun halen devam mı ediyor? Yoksa sorun düzeldi mi? @cRea80
Adsız.png

GFE'yi o şekilde güncelleme. Nvidia sitesinden yeni sürücüyü indirip temiz kurulum seçeneği ile kurulumu yap. Hata tekrarlanırsa DDU ile kaldırıp kurulumu yapabilirsin.

Kullandığın özelliklere bağlı, GFE'yi kullanmıyorsan özel kurulumda işareti kaldırabilirsin. Öncesinde denetim masası program kaldırdan GFE'yi kaldırmalısın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı