U Uğuree Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Her nedense oyun sesimi ve mikrofon sesimi almıyor, nasıl düzeltebilirim?
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.362 Çözümler 131 22 Ocak 2025 #2 Win+G kombinasyonunu uygulayıp XBOX Game Bar arayüzüne gir. Arayüzde üst kısımda bulunan ayarlar butonuna bas ve ayarlara gir. Sol taraftan ''Pencere Ögeleri'' bölümüne tıkla. Çıkan sekmede en üstte ''Yakala'' kısmındaki ''Kaydedilecek ses'' bölümünün altından ''Oyun + etkin mikrofon'' seçeneğini seç. Artı 0 Eksi
Win+G kombinasyonunu uygulayıp XBOX Game Bar arayüzüne gir. Arayüzde üst kısımda bulunan ayarlar butonuna bas ve ayarlara gir. Sol taraftan ''Pencere Ögeleri'' bölümüne tıkla. Çıkan sekmede en üstte ''Yakala'' kısmındaki ''Kaydedilecek ses'' bölümünün altından ''Oyun + etkin mikrofon'' seçeneğini seç.
KS KS U Uğuree Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #3 Wlixe dedi: Win+g kombinasyonunu uygulayıp Xbox Game Bar arayüzüne gir. Arayüzde üst kısımda bulunan ayarlar butonuna bas ve ayarlara gir. Sol taraftan "pencere ögeleri" bölümüne tıkla. Çıkan sekmede en üstte "yakala" kısmındaki "kaydedilecek ses" bölümünün altından "oyun + etkin mikrofon" seçeneğini seç. Genişletmek için tıkla... Bunlar seçili zaten fakat ben NVIDIA'nın klip alma uygulamasından bahsediyorum. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Win+g kombinasyonunu uygulayıp Xbox Game Bar arayüzüne gir. Arayüzde üst kısımda bulunan ayarlar butonuna bas ve ayarlara gir. Sol taraftan "pencere ögeleri" bölümüne tıkla. Çıkan sekmede en üstte "yakala" kısmındaki "kaydedilecek ses" bölümünün altından "oyun + etkin mikrofon" seçeneğini seç. Genişletmek için tıkla... Bunlar seçili zaten fakat ben NVIDIA'nın klip alma uygulamasından bahsediyorum.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.362 Çözümler 131 22 Ocak 2025 #4 Uğuree dedi: Bunlar seçili zaten fakat ben NVIDIA'nın klip alma uygulamasından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın klip alma uygulamasının ayarları zaten bunlar. Artı 0 Eksi
Uğuree dedi: Bunlar seçili zaten fakat ben NVIDIA'nın klip alma uygulamasından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın klip alma uygulamasının ayarları zaten bunlar.