GeForce Experience nasıl kayıt alınır?

maydonozdiyarı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Valorant'ta maç tekrarı olmadığını öğrenince GeForce Experience kullanmaya karar verdim ama benim maç boyu kayıtta olmamam lazım. Yani şöyle ki; ace attıktan mesela 5 dakika sonra kaydedip 5 dakika önceki oyunumu kaydetmek istiyorum. O nasıl olacak acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gibi bir şey olduğunu sanmıyorum, zira siz kaydetme işlemini 5 dakika sonra başlatırsanız bu 5 dakika içindeki hiçbir şey kaydedilmeyecektir. Öte yandan NVIDIA Anında Yeniden Oynatma özelliğini kullanabilirsiniz.

Alt + Shift + F10 ile bu özelliği açın. Sonra ayarlardan kaydedilecek süreyi seçin. Bu özellik açıkken arkada sürekli kayıt alınır, siz gerekli kombinasyona (Shift + F10) basmadıkça alınan kayıtlar silinir. Kombinasyonu uyguladığınız zaman da uygulanan andan geriye doğru belirtilen süre kadar görüntü kaydedilir, gerisi silinir. Sizin durumunuzda kombinasyonu uyguladıktan 5 dakika öncesi ile uyguladığınız an arası kaydolacak.

GeForce Experience MP4 olarak kaydediyor ve fazla yer kaplıyor bilgisayarda. Ayarlanıyor mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…