DMWM Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 29 Mayıs 2022 #1 Merhaba, GeForce Experience programını güncelleyemiyorum ve açamıyorum. Programı açmaya çalıştığım zaman bu uyarıyı veriyor: Bunu nasıl çözebilirim? Bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2022
Merhaba, GeForce Experience programını güncelleyemiyorum ve açamıyorum. Programı açmaya çalıştığım zaman bu uyarıyı veriyor: Bunu nasıl çözebilirim? Bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.
yabadabadu035 Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #2 DMWM dedi: Merhaba, GeForce Experience programını güncelleyemiyorum ve açamıyorum. Programı açmaya çalıştığım zaman bu uyarıyı veriyor: Eki Görüntüle 1402787 Bunu nasıl çözebilirim? Bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende vardı format attım ben. Bir türlü düzeltemedim son çare format yani.
DMWM dedi: Merhaba, GeForce Experience programını güncelleyemiyorum ve açamıyorum. Programı açmaya çalıştığım zaman bu uyarıyı veriyor: Eki Görüntüle 1402787 Bunu nasıl çözebilirim? Bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende vardı format attım ben. Bir türlü düzeltemedim son çare format yani.
DMWM Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 30 Mayıs 2022 #3 yabadabadu035 dedi: Aynı sorun bende vardı format attım ben. Bir türlü düzeltemedim son çare format yani. Genişletmek için tıkla... Demeyin hocam.
yabadabadu035 dedi: Aynı sorun bende vardı format attım ben. Bir türlü düzeltemedim son çare format yani. Genişletmek için tıkla... Demeyin hocam.