hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 4 Kasım 2023 #1 Merhaba görseldeki gibi ne kullandığım ne de optimize ayarlar gözüküyor. Eskiden gözüküyordu, bir ara silmiştim tekrar indirdim şimdi durum böyle. Her oyunda böyle ayrıca, BF1 örnek.
Merhaba görseldeki gibi ne kullandığım ne de optimize ayarlar gözüküyor. Eskiden gözüküyordu, bir ara silmiştim tekrar indirdim şimdi durum böyle. Her oyunda böyle ayrıca, BF1 örnek.
Çözüm Geshtoppen 4 Kasım 2023 Muhtemelen indirirken karşınıza çıkan oyunlar optimize edilsin mi sayfasını reddetmişsiniz.
Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #2 Muhtemelen indirirken karşınıza çıkan oyunlar optimize edilsin mi sayfasını reddetmişsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 4 Kasım 2023 #3 Geshtoppen dedi: Muhtemelen indirirken karşınıza çıkan oyunlar optimize edilsin mi sayfasını reddetmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olduysa silip yeniden mi indirmem gerek düzelmesi için? Artı 0 Eksi
Geshtoppen dedi: Muhtemelen indirirken karşınıza çıkan oyunlar optimize edilsin mi sayfasını reddetmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olduysa silip yeniden mi indirmem gerek düzelmesi için?
Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #4 hellomister dedi: Öyle bir şey olduysa silip yeniden mi indirmem gerek düzelmesi için? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda mevcut değilse silip yeniden yükleyebilirsiniz bir sorun olmaz. Artı 0 Eksi
hellomister dedi: Öyle bir şey olduysa silip yeniden mi indirmem gerek düzelmesi için? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda mevcut değilse silip yeniden yükleyebilirsiniz bir sorun olmaz.
KS KS hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 4 Kasım 2023 #5 Geshtoppen dedi: Ayarlarda mevcut değilse silip yeniden yükleyebilirsiniz bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam düzeldi Artı 0 Eksi
Geshtoppen dedi: Ayarlarda mevcut değilse silip yeniden yükleyebilirsiniz bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam düzeldi
Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #6 hellomister dedi: Teşekkürler hocam düzeldi Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek Artı 0 Eksi