Q qravebey Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvida gtx 1650ti 8gb ram 512 intel core i512400 512gb ssd Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #1 Selam, GeForce Experience'de optimize et butonuna bastım ve geri donderemiyorum. FPS'de bayağı düştü, nasıl kaldırabilirim? GeForce Experience silsem duzelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2023
Selam, GeForce Experience'de optimize et butonuna bastım ve geri donderemiyorum. FPS'de bayağı düştü, nasıl kaldırabilirim? GeForce Experience silsem duzelir mi?
clickclakbum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 1.542 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #11 qravebey dedi: Öyle geforce experince ayarlarını siliyormu deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Evet. Direkt tüm GTA grafik ayarlarını sıfırlar, sen de kendin menüde düzenlersin ya da oyun içinde. Artı 0 Eksi
qravebey dedi: Öyle geforce experince ayarlarını siliyormu deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Evet. Direkt tüm GTA grafik ayarlarını sıfırlar, sen de kendin menüde düzenlersin ya da oyun içinde.
KS KS Q qravebey Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvida gtx 1650ti 8gb ram 512 intel core i512400 512gb ssd Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #12 clickclakbum dedi: Evet. Direkt tüm GTA grafik ayarlarını sıfırlar, sen de kendin menüde düzenlersin ya da oyun içinde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim eve gidince deneyeceğim clickclakbum dedi: Evet. Direkt tüm GTA grafik ayarlarını sıfırlar, sen de kendin menüde düzenlersin ya da oyun içinde. Genişletmek için tıkla... Bahsettigin dosya settings.xmlmi Son düzenleme: 12 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
clickclakbum dedi: Evet. Direkt tüm GTA grafik ayarlarını sıfırlar, sen de kendin menüde düzenlersin ya da oyun içinde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim eve gidince deneyeceğim clickclakbum dedi: Evet. Direkt tüm GTA grafik ayarlarını sıfırlar, sen de kendin menüde düzenlersin ya da oyun içinde. Genişletmek için tıkla... Bahsettigin dosya settings.xmlmi
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #13 qravebey dedi: Bahsettigin dosya settings.xmlmi Genişletmek için tıkla... Evet, grafik ayarları orda duruyor. O dosyayı silin, oyuna girin. Artı 0 Eksi
qravebey dedi: Bahsettigin dosya settings.xmlmi Genişletmek için tıkla... Evet, grafik ayarları orda duruyor. O dosyayı silin, oyuna girin.
KS KS Q qravebey Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvida gtx 1650ti 8gb ram 512 intel core i512400 512gb ssd Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #14 malesef daha düzelmedi dosyayı siliyorum ancak 2370vram kullanarak açılıyor dreambullet dedi: Evet, grafik ayarları orda duruyor. O dosyayı silin, oyuna girin. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 12 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
malesef daha düzelmedi dosyayı siliyorum ancak 2370vram kullanarak açılıyor dreambullet dedi: Evet, grafik ayarları orda duruyor. O dosyayı silin, oyuna girin. Genişletmek için tıkla...