GeForce Experience Optimum Ayarlar kullanılmalı mı?

MaxDecimus

Hectopat
Daha fazla  
Sizce ayarları güzel optimize ediyor mu? Evet çoğu kişi ayarları deneyip uygun olanı bulabilirsin diyecek muhtemelen fakat bazı oyunlarda gerçekten yapılmıyor. RDR 2 gibi bir oyunda özellikle. Bir ton ayar var. Yani demem o ki oyunlarda ayarları karıştırmayı sevmem. O yüzden GeForce optimum ayarlarını kullanmalı mıyım?

Çoğu oyunlarda sistemine göre güzel ayarlar çekiyor. Vramine, işlemcine, ekran kartına göre ama ben kendim deneyerek yapıyorum ayarlarımı özellikle RDR2'de. Benim tavsiyem GeForce'den optimize edin daha çok FPS almak istiyosanız optimize edilmiş ayarları kendiniz düşürün.

Sizce ayarları güzel optimize ediyor mu? Evet çoğu kişi ayarları deneyip uygun olanı bulabilirsin diyecek muhtemelen fakat bazı oyunlarda gerçekten yapılmıyor. RDR 2 gibi bir oyunda özellikle. Bir ton ayar var. Yani demem o ki oyunlarda ayarları karıştırmayı sevmem. O yüzden GeForce optimum ayarlarını kullanmalı mıyım?

Ben kullanmıyorumdum taki bugüne kadar. RDR2 de yer kaplaması bulanık oluyordu ve ne yaptıysam çözemedim. Sonra Experience ile optimize ettim benim yaptığım ayarlardan daha yüksek yaptı anlamadığım şekilde 30 FPS arttı.

İyiymiş yapmak lazım demek ki. Ben kullanmıyorumdum taki bugüne kadar. RDR2 de yer kaplaması bulanık oluyordu ve ne yaptıysam çözemedim. Sonra Experience ile optimize ettim benim yaptığım ayarlardan daha yüksek yaptı anlamadığım şekilde 30 FPS arttı.

Hocam DLSS veya FSR açık mı ayarlarınızda?

Çoğu oyunlarda sistemine göre güzel ayarlar çekiyor. Vramine, işlemcine, ekran kartına göre ama ben kendim deneyerek yapıyorum ayarlarımı özellikle RDR2'de. Benim tavsiyem GeForce'den optimize edin daha çok FPS almak istiyosanız optimize edilmiş ayarları kendiniz düşürün.
Size zahmet sistem özellikleriniz benimkine yakınsa RDR 2 ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?

RTX 3050 4 GB
8 GB RAM
Ryzen 5 5600
512 SSD

Size zahmet sistem özellikleriniz benimkine yakınsa RDR 2 ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?

RTX 3050 4 GB.
8 GB RAM.
Ryzen 5 5600.
512 SSD.

Sistemimiz aynı tek fark benim RAM Dual channel 16 GB. Ve o RAM inanılmaz fark ediyor oyunlarda. Ekteki görselde göreceğin üzere neredeyse 12 GB RAM kullanıyor oyun.

Dosya Ekleri

• ECD25B41-22D5-4542-B54F-23C9048ACB9A.jpeg
    ECD25B41-22D5-4542-B54F-23C9048ACB9A.jpeg
    153,7 KB · Görüntüleme: 170
Evet Ram gerçekten çok önemli. 8 GB artık yetmiyor. 1 GB zaten dahili GPU'ya gidiyor. Çözemedim bir türlü. Bir de Windows 2 GB yiyor boşta kaldı 5 GB😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı