KenJyz Decapat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 68 20 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar GeForce Experience ile kayıt almayı denedim fakat ortam seslerini aşırı fazla alıyor bunu nasıl önleyebilirim?
Arkadaşlar GeForce Experience ile kayıt almayı denedim fakat ortam seslerini aşırı fazla alıyor bunu nasıl önleyebilirim?
trakyali1986 Picopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 20 Ağustos 2021 #2 KenJyz dedi: Arkadaşlar GeForce Experience ile kayıt almayı denedim fakat ortam seslerini aşırı fazla alıyor bunu nasıl önleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Onun bir ayarı vardı ortam seslerini yok say gibi sanal olarak yapıyordu Google da bir aratın video da izlemiştim unuttum.
KenJyz dedi: Arkadaşlar GeForce Experience ile kayıt almayı denedim fakat ortam seslerini aşırı fazla alıyor bunu nasıl önleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Onun bir ayarı vardı ortam seslerini yok say gibi sanal olarak yapıyordu Google da bir aratın video da izlemiştim unuttum.
trakyali1986 Picopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 20 Ağustos 2021 #4 @KenJyz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu olabilir mi?
@KenJyz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu olabilir mi?
KenJyz Decapat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 68 20 Ağustos 2021 #5 Teşekkür ederim bu işime yarar hemen Driver'ı indiriyorum.