Çözüldü GeForce Experience otomatik ekran kaydı nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alp Morgan

Femtopat
Daha fazla  
War Thunder oynuyorum. Mesela tank patlatıyorum NVIDIA Experience önemli yerlerde video kaydı alıyor. Bunu nasıl kapatabilirim?

Hocam "Dikkat Çekenler" videolarını PC'de nasıl bulabilirim bilginiz var mıdır?

Hocam bilgisayarinizda GeForce Experience olmasi lazim. Alt+Z tuşuna bastıktan sonra solda ki panelde "dikkat çekenler" kısmını görürsünüz.

Hocam "Dikkat Çekenler" videolarını PC'de nasıl bulabilirim bilginiz var mıdır?

Hocam bilgisayarinizda GeForce Experience olmasi lazim. Alt+Z tuşuna bastıktan sonra solda ki panelde "dikkat çekenler" kısmını görürsünüz.

Evet hocam var zaten o videoların kayıtlı olduğu dosya dizini nerede onun hakkında bilginiz var mı

Evet hocam var zaten o videoların kayıtlı olduğu dosya dizini nerede onun hakkında bilginiz var mı?

Hocam Bu bilgisayar kısmını bulun ardından sol tarafta Videolar kısmı olacaktır. Videolarınız oraya gitmiştir büyük ihtimalle. Hangi oyunu oynuyorsanız Atıyorum "Fortnite" Olsun ona ait bir dosya açılmıştır o dosyanın içerisinde videolar bulunuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…